benimde elim ayağım boşaldı![]()
izlerken bile çok pis gerildim yaptıkları akıl karı bi iş değil manyak herifler![]()
VW TİCARİ ARAÇ-ANTALYA
vay arkadaş ya ben yapıcak olsam o demirlere falan güvenemezdim kopar bunlar düşerim diye adım atamazdım bi de aşağı sarkıyorlar falan abuuuuw hahah![]()
Felaket bir durum yaa. Şu GTA San Andreas ta en tepe bina vardı. İntihar ederdim o adamla oyunda.Oraya benzettim zirveyi.
Helal olsun her ikisine de yalnız.![]()
İşte gerilim budur, yükseklik korkum yok ama izleyince garip oldum. Hele o zirveye gelince ayağa kalkanın dengesini rüzgarın bozması gerekiyordu ama bozulmadı hayretRuslarda yeni bir akım başlamış böyle yerlerde foto çekip paylaşıyorlar dün haberlerde okumuştum
![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
adamlar nerden baksan iç hatlar seferini yapan yolcu uçakları katar yukarı cıkmıslar .delilik bu olsa gerek.
Yemin ederim ben böyle cesaret görmedim hadi bir türlü çıkarımda ordan aşağı inemem yaa garip bir korkum var yüksek yerlere çıkıyorumda inemiyorumyeminle helal olsun inişlerini merak ettim okadar bekledim paraşütle atlıcaklar diye olmadı birde 2 kişi daha bir cesaret ister çıkmak bence hani türk olsa kesin sonda bir itirirdi şaka yapmak için ondan daha çok korkarım
![]()
içim daraldı izlerken![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)