çok yakışıklı gerçekten , allah utandırmasın
iyi niyetli msg larınız için araç sahibi herkese çok tşk eder![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
kazasız belasız... bu arada yalcın abiye ulasamıyorum...
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Hayırlı Olsun..
Tek göze kötü gelen Bi öndeki o HKS yazısı Diyer stickerler
arabanın arkası Sticker e boğulmuş bagajdaki hepsini anladımda ADAC ı anlayamadım Almanya Yolyardım firması en azından çıkartın
bana kalsa sökerim hepsinide![]()
masallah sonunda bıttı... inş. sorunsuz sekılde bıtırıırsınız rodaj ı ve devamı gelır. suan kac bar dasınız??.hedefledıgınız hp kac??
hepsi sökülecek filmler dahil yeniden yapılacak filmlerde yazıların izleri kalıyor ondan sökmedim ADAC türkiyedede geçerli fulyada yerleri abim bi ara müdürlüğünüde yaptı yol yardımın oraya üyeyim sadece almanya diil türkiyedede geçerli ama o dahil hepsi gidicek HKS yazısı coolerın üstünde vardı ben yazmadım zaten öne evo nun teli gelecek tampon altınada coolerı gizlemek için avatardaki ekten yapılacakherkeze tşkrler...
Şuan 0.5 bar basıyorrodaj olduğundan yazılımları koymadım yazılımlar koyulunca 1500kmde P : 1.6 bar / C : 1.2 bar olacak tahminimce 310 350 arası vericek...
Etiketler de çıktımı tas tamam bi görüntü olucak.
Bence öndeki HKS yazısıda fena durmuyor![]()
Abi hayırlı olsun tekrar,en sonunda bitti Allaha SukurKomple Cila,Filmler,stickerlar sokulup on,arka tamponlarıda biraz duzelttigimiz zaman cok daha guzel olucak..Hayırlı Boostlar
Prof.a selam=)
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
ahmet şu sticker meselesini 300 defa söledm sök diye ama yok iz miz kalır diyor beni deli ediyor , geçe uyurken ben aşa inip sökücem zati yakındır![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)