maşallah kazasız belasız spoileri sök hocam
maşallah kazasız belasız spoileri sök hocam
Jantların rengi yakında değişecekBunlar çok göz alıyor.
Evet Migros otoparktaydım.
Geçerken 5 10 dakika uğramıştım evet.
Egzost değişecek orjinal tanpon için koymuştum buna yakışmıyor zaten.Yükseklik konusuna gelince : ARKADAŞLAR SENESİ DOLMADAN 40 BİN KM YAPTIM BEN SÜREKLİ GEZİYORUM SİZİN TARZINIZDA BASARSAM NE KONFOR KALIYOR NE BAŞKA BİRŞEY. ÇOK SIKINTI ÇEKİYORUM DAHA ÖNCEKİ ARACIMDA DENEDİM O YÜZDEN 35 MM YETERLİ.
herkes söylediği için büyük yazdım.
Spoiler bence gayet hoş oldu makyajlı kasada. Ama zevk meselesi tabi.![]()
' Herkes bana kadar. '
1990 Range Rover 3.9 Vogue Manual Holley Carb. Conversation & 35''Extreme Tires ( OFF-ROAD Mode )
tabi şekilsinyaa))) güzel güzel hacım devam et bakalm neler olcak
![]()
Maşşallah kazasız belasız..
kırmızı candır maşALLAH kardsım bya başarılı![]()
Teşekkürler.olduğu kadar yapıyorum bittiğinde yorumlarınızı baştan alıcam.
![]()
' Herkes bana kadar. '
1990 Range Rover 3.9 Vogue Manual Holley Carb. Conversation & 35''Extreme Tires ( OFF-ROAD Mode )
bence acilen eksoz ucunu değiştirin çok daha iyileri var bu çok basit göstermiş.spoiler zevk meselesi onuda beğenmedim onlar hariç güzel
maşallah aracın çok güzel allah kaza bela vermesi. aracın beyazı bende mevcut fakat sadece bbs li hali body yok. body nin maliyeti ne kadara geldi bende yaptırmak istiorum ama serviste orjinaline plastik olanına 6000 tl gibi bi rakam cıkardılar bana ankada ata plazada daha uyguna yaptırma şansım varmıki ?
Arkadaşlar teşekkür ederim görüşleriniz için.Bende Ankarada yaptırdım Body Kiti.
' Herkes bana kadar. '
egsoz ucu bıde yükseklik hariç güzel araç spoiler fotoların acısından kotu duruyo uzaktan bi foto olsa hoş görünebilir canlı o spoilerden cok gördüm yakışıyo araca agrasif bı hava katıyo bence jant tercihide güzel ama biraz basılması lazım onları acıklamışsınız zaten masallah
maşallah kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)