Şuanda ki durumuyla birkaç kare paylaşmak istedim.
Resimler tamamen orjinal halidir.![]()
Şuanda ki durumuyla birkaç kare paylaşmak istedim.
Resimler tamamen orjinal halidir.![]()
' Herkes bana kadar. '
1990 Range Rover 3.9 Vogue Manual Holley Carb. Conversation & 35''Extreme Tires ( OFF-ROAD Mode )
spoiler hariç gzl görünüyor spoiler direk sökülmesi lazım bence maşallah kazasız belasız...
Bir japon atasözü derki paran varsa s2000'e bin paran yoksa ne s!k!me binersen bin
Eleştiri kabul ediyorsanız eğer, kesinlikle spoiler sökülmeli.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Spoiler iyi bence ama bu jantlar bu arabayı agresif göstermemiş..
Daha farklı gergin jant koyup birazdaha basarsanız çılgın bişey olur Maşallah![]()
Eleştirilere tabiki her zaman açığım.Spoiler konusunda herkes zaten ikiye ayrılmış durumda. Ben bu spoilerın aracı agresifleştirdiğini ve daha kaslı bir görünüm verdiğini düşündüğümden koydum ki benim fikrime göre gayet başarılı oldu.
Jantlara gelince evet haklısınız şu anda cayır cayır parladığından ve gri olduğundan aracı aile arabası gibi gösteriyor fakat başlıkta dediğim gibi hala yapım bitmedi. Jantların rengi değiştiğinde tekrar fikrinizi almak isterim.
Son olarak yükseklik konusuna gelince Dolandığım yollardan dolayı bu şekilde yapmak zorundaydım ayrıca bu halinden 1 1 buçuk cm daha inicek aşağı araç.
Teşekkür ederim.
' Herkes bana kadar. '
1990 Range Rover 3.9 Vogue Manual Holley Carb. Conversation & 35''Extreme Tires ( OFF-ROAD Mode )
Maşallah... Kazasız belasız jant rengi gunmetal olursa çok daha güzel olur bence
İzmit meetinge gelmişti güzel araç
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Arkadaşların dediği gibi jantlar gunmetal + aracı basarsn çok daha güzel olucaktır
EkN garage
güzel bence görüntü motorsportlar'da iyi olmuş. değişiklik iyi gelecektir kazasız belasız maşallah
Peugeot Sport
Spoiler cok kaba görünüyor eksoz ucu emanet gibi duruyor cılız kalmıs birde arac yuksek bunlar uygun sekilde düzeltildikten sonra daha güzel olur
İyi gunlerde kullanın cilasını eksik etmeyin
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
cupra spoyleri sanki daha bi ayri hava katiyor arka tarafa bu biraz kaba durmus gibi
masallah ama kazasiz belasiz
Spoiler tatlı durmuş aslında ama daha hoş bir jant ve basılarak güzel bi leon ortaya çıkar,
rengi çok hoş maşallah allah kaza bela vermesin
imzasız..
maşallah tek eksigi yüksek oluşu.
spoilerin yakiştigini , en azindan farkli bir hava kattigini düşünenlerdenim.
kazasız belasız inşallah..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)