teşekkür ederim ..
vallahi şimdilik bi pişmanlık yok hondadan fazlası var eksiği yok gibi şimdilik
aynen başladı gibi hakkımızda hayırlısı
ben maltepeden aldım ..
Eyvallah teşekkür ederim arkadaşlar ..
teşekkür ederim ..
vallahi şimdilik bi pişmanlık yok hondadan fazlası var eksiği yok gibi şimdilik
aynen başladı gibi hakkımızda hayırlısı
ben maltepeden aldım ..
Eyvallah teşekkür ederim arkadaşlar ..
renk güzel maşallah
Maşallah... Kazasız Belasız
maşalah arkadaşımın arabasına lüleburgazda hondanın son kalesini de yıkmış bulunuyorumpejo kolonisi kurucaz kısmetse
![]()
honda accord 2.0-2.4
civic vti
integra
bu araçlarımdan sonra pug'a geçtim, hiçbir şikayetim yok.
sadece daha dikkatli olucaksın, bakımlarında yan sanayi parça kullanma, olay tamamdır. hiçbir sorun açmaz.
parçası pahalı oluyor oem kullanınca ama değiyor mu bence değiyor
güle güle kullanın
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Öyle bir hastalıktır ki 106 birkez sahip olduysan bundan sonra kolay kolay vazgecemezsin.Bir araba alacak olsan hep aklının köşesinde temizinden bulsamda alsam diye bakınırsın etrafına hayırlı olsun güle güle kullan plakasıda çok güzelmiş maşallah.
Hayırlısı olsun gtı ler guzeldır... yandakı mavı 106 kutsalın sanırım, kutsalla denedın mı ??? denedıysen sonuc ne oldu ? gıderını bılmek lazım arabanın sonucta![]()
maşallah ibo doğru tercih yaptın biraz hızlanmak gerekiodu
ciğerli bir makine maşallah yakından gördük gideride speclerine göre çok çok iyi ibonun elinde çok daha hızlı hale geleceği kesin duruşuda rengide on numara valla arasan daha iyisini bulabileceğinide sanmıyorumkazasız belasız arkadaşım
![]()
106 başka araçlara benzemez.aracımı satsam ne alırım diye düşünüyorum da, yine 106 alırım.
hayırlı olsun, kazasız belasız.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
maşALLAHeskı sahbı arkaşimızdı hayırlı olsun
![]()
Maşallah plaka çok güzel ilerde bizde alabiliriz inşallah sıkıntısız şöyle bir plaka![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
hayirli olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Hayırlı olsun kazasız belasız...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın..araca acil olarak yapılması gerekenler ön tampon oem plastik lipi,birde kapı çıtalarının bantları..
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)