41 kere maşallah hocam hep isteyipte sahip olamadığım bir araçtır Lagunanın bu kasası.
41 kere maşallah hocam hep isteyipte sahip olamadığım bir araçtır Lagunanın bu kasası.
adaş eyvallah saolasn senin araç da hala bende ekran koruyucu olarak durur![]()
bende ek da cok direttim olmadıhayırlısı böyleymiş amin. allah kaza bela vermesin hiç birimize saolasn.
inş ilerde kısmet olur sizede. teşekkür ederim
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Serkan kısalarda xenon kullanmıyorsan uzunlardan beyaz ışık veren mavi ampülleri söksene ilk fırsatta![]()
Mavi ampulleri cikart o guzelim araci bozuyor![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
yeni bi yağ cıkmıs onu denedik nxt2.0+collintesaolasn
teşekkür ederim
zenona karşıyım leventmavi ampüller normalde öyle göze girer gibi durmuyor fotodanmı diyim böyle cıkms ama öyle katliam bi durum yok
![]()
üstte yazdımcok ultra kötü bi durum yok cıplak gözle.
maşallah serkan dunya göz hastanesının arkasında gordum gercekten cok guzel duruyor kardesım allah nazardan saklasın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
gördüğüm en temiz ve en güzel renkli laguna gerçekten bu devirde böyle temizini bulmak nerdeyse imkansız. Allah kaza bela vermesin Serkan abi ağız tadıyla bin inşallah.
çekimler de çok başarılı gerçekten ellerinize sağlık
Araca kocaman maşallah.. Birkaç günde bir görüyoruz Aydın uni cevresinde.
Laguna lipsiz laguna buda degisik olmus.Kazasız belasız sürüsler..
abi eyvallah saolasn
saolasn efecim
laguna lipsiz dersek olmazda bu ph2 diye geçen makyajlı kasa lipede makyaj yapmslar. delikli lip değil deliksizi
aydın üniye hiç gitmedm sanrm bu arabayla bi karısıklık olmus
teşekkür ederim![]()
maşallah
o mavilerin ampullerin gözüne kötü görünmemesinin sebebi kendi aracın olması dışardan biri gibi bakarsan mavi ampullerin güzelim arabaya yakışmadığı görürsün zaten ben şahsen bi o mavi ampullere birde o ön plakadaki nazar boncuğuna takığım ama tabiki zevk meselesi son söz herzaman araç sahibinin.
mkV GTI
Abi senin konuyu her gördüğümde aklıma '' satılık mı temiz mi ? '' sorusu geliyorGülüyorum valla çok hosuma gitmişti o gün Allah tekrardan kazasız belasız kullanmak nasib etsin tekrar tekrar Maşşallah
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)