maşallah Serkan'ım , Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde bin inşallah hep :icon_tup:
Ayrıca Burak'a katılıyorum senin kalıba çok iyi gitti bu araba , The Godfather Rulez :D
Printable View
maşallah Serkan'ım , Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde bin inşallah hep :icon_tup:
Ayrıca Burak'a katılıyorum senin kalıba çok iyi gitti bu araba , The Godfather Rulez :D
Bu güne kadar gördüğüm en güzel Laguna diyebilirim, çok temiz. Plakayı çok beğendim özel mi aldınız?
Maşallah sanki sıfır fabrikadan çıkmış benim için her zaman arabanın iç temizliği Daha önemlidir icine hasta oldum harika ötesi seko massallah tekrardan
Maşaallah serkanım harika:) Kaç senelik renault'cuyum böyle laguna görmedim:D
maşallah oldukça diri :)
maşallah çok güzel araç allah kazsız belasız binmeyi nasip etsin inşallah:)
maşşallah valla laguna alasım geldi :) kazasız belasız
Serkan maşallah, Allah nazarlardan kötülüklerden esirgesin :)
Bu arada arabada bose falanmı var? ön kapı hoparlörleri üzerindeki metal stickerlar dikkatimi çekti de :)
Ben 210K da sattım :cool:
Not: Aracın yorulmamış olmasının sebebi ben bu 210K km nin ki sıfırdan beri bizdeydi rahat 150-160k sını uzun yolda otobanlarda özellikle Aydın ve Çeşme otobanlarında yapılmış olması diyebilirim.
Not 2: 210K km ye kadar LPG takılmadı bu arada.
Maşallah çok güzel duruyo serkan güle güle bin. Bende 2 ay Honda aradım ama olmayınca Renocu oldum:D
Çok güzel araba maşallah, güle güle kullan Serkanım..
canlısı dahada güzel içi dışı maşallah Allah kaza bela vermesin Serkanım çiçek gibi maşallah
maşallah nazarlardan korusun allah. güle güle kullan seko..
yakıtı nasıl 2.0 Lpgde ?
Arkadaşlar yazdıklarınızı tek tek okudum. şuan yasak deliciden girdiğimden tek tek alıntı yapamıyorum. değerli yorumlarınıza akşam tek tek cevap vericem hepinize çok çok teşekkür ediyorum 2 kelimenizi esirgemediğniz için :)
gördüğüm en güzel laguna maşallah..
Maşallah.. :) Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin.. En şanslı Laguna :)
Maşallah çok temiz :) kazasız belasız cezasız :)
Masallah serkan abı Allah kazadan nazardan korusun..
Maşallah :) en sevdiğim kasa allah kaza bela vermesn.