Maşallah çok temiz görünüyo, kazasız belasız sürüşler inşallah.
Printable View
Maşallah çok temiz görünüyo, kazasız belasız sürüşler inşallah.
Serkan kocamaaaan Maşallah :)
Maşallah diyorum abi bir kez daha.
Zaten Baran'dayken de çok güzeldi; sende de aynı şekilde devam ediyor.
Rabb'im kaza bela vermez inşallah..
maşallah serkan çoook temiz duruyor
günayım eyvallah :) sanrım öyle oldu beklediğimize de değdi
:) bende aynı sekilde, eyvallah
:) teşekkürler
Renault :beuj: :D :D eyvallah utku teşekkürler
teşekkür ederim
amin halo cok güzel bi dilek dilemişşn :D iyi geldi :icon_tup:
eyvallah faruk
:) cok cok teşekkür ederim hakan abi o sizin güzelliğiniz
teşekkürler bende cok severim cocukluğumdan beri bu kasa lagunayı :)
teşekkürler :)
fotolar için kusura bakma tarık bilal boyutlandırmıstı bende elleyemedm :)
aynen lagunanın sanırım en beğenilen kasası gittiğim heryerde aynı şeyi duyuyorm :)
teşekkürler
teşekkür ederim :) sizin vti da cok beğeniyorm
berkan cok teşekkür ederim saolasn :)
:soru::soru: bilmem ki :D
eyvallah kardesim seninde araban cok güzel plaka harici dört dörtlük alah kaza bela vermesn
:) cok cok teşekkür ederim
teşekkür ederim :)
orhan abi çok teşekkür ederim :)
barış eyvallah cok saolasn :) seninkide alanında tek
tayfunm cok saolasn seninki inş daha güzel olcak benim lagunadan :)
yaşar abi eyvallah :D
uçakdan korkuyorm :D
hako başkan saolasn inş aynı temizlikde bi c6 bulucaz sanada :)
cok teşekkürler murat :)
cok saolasn mesutum allah razı olsn :)
teşekkürler
cok saolasn tony :)
faruğum eyvallah :) cok saolasn
eyvallah cok saolasn o gün aksamı cok güzel bi detail yapmstık ama orda sağlam toz pislik oldu araba :D
saolasn arda aynen siyahmıs ben fotolarına yetişebildm siyah lagunanın sanrım o bir önceki makyajsız kasasıydı :)
Teşekkür ederim saolasnz :)
abi eyvallah cok saolasn :)
eyvallah :) cok saolasn
aydınım eyvallah :)
teşekkürler ömer cok saolasn .)
eyvallah :D sponsorluk yapalım iyi yol yapıyorz istanbul içi :p :)
cok cok saolasn sercanım plaka için kıyağınızı unutmadık hep söleriz. :):icon_tup:
Serkan bende izmitte görmüştüm.Rengi temizliği ve parlaklığı çok iyiydi.Maşallah kazasız belasız kullan
eyvalalh koray abi :D
teşekkürler berkaycım :) saolasn
eyvallah ceco başkan :D
abi eyvallah cok saolasnz :) o sizin güzelliğiniz bi süre zaten maddi imkansızlıkdan orjinal binicez ondan sonrasına bakacaz artık :)
teşekkür ederim başkanım :) eyvallah
engin abi teşekkür ediyorm :)
eyvallah berk :)
bu arada izmite giderken korna caldın peşine geldik az kala opeti kaçırıyorduk, opeti kaçırmayalm diye de ayrıma dalıyorduk anılla :D
rıdvan özledik gel artık :) ilk yıkamayı ve cilayı atan kişisin bendeyken :D saolasn
teşekkürler sabri :)
eyvallah cok saolasn :)
güzel benzetme :D cok teşekkür ederim saolasnz
eser arabayı basalm dedik önce plakanın bi ucundan başladık ondan yoksa yamuk değil :hehe: :D eyvallah plakalığı söküp plakayı delmeye karar verdiğimde düzelticem onu aklımızda :)
cok teşekkür ederim :)
bilal cok saol uraştırdım senide eline koluna sağlık tekrardan :) senin poloda ciddi emsalleri arasında farklı duruyor sanada maşallah
eyvallah özgür :) yapraklar dökülüyor :beuj:
saolasn rıdvan :)
:) cok teşekkür ederim eyvallah
:) teşekkürler inş öyle kalmasına uğraşacağm
maşallahh gerçekten çok yakışıklı duruyor sanırım renault bütün modellerinde bitek bu rengi seviyorum :D
Maşallah Serkan'ım çok güzel:icon_tup: bazı sabahları atakoy de goruyorum canlı , hep tertemiz :)
maşallah maşallah gördüğüm en temiz ve orijinal laguna....
:) teşekkür ederim
eyvallah ahmet abi aynı görüşdeyiz :)
cok cok saolasn :)
:) allah nazardan korusun hepimizi :) teşekkürler
burak kanka haklısın vallahi arabayı aldım geldim Ruudvan direk dediki kanka bu araba sana cok yakısmıs laguna sevmezdim sanrım ilk sevdiğim bu oldu :D
renk olarak Maigiuars 1818 tek :D
:) cok teşekkür ederim eyvallah
teşekkürler :)
aminn :) motor kodunu baran yazmıs
:) eyvallah
eyvallah :) cok saolasn
baran yazmıs suan 211de aldım 221 sanrım suan :)
arkadaşın birisi demiştiki bu arabanın km ile oynamıslar seko lan dedim oha ne oynaması vallahi oynamıslar bu arabanın km yi yükseltmişler dediydi :hehe: cok gülmüştüm
Serkancım, Maşallah'ı var, sıfır ken bile böyle dikkatimi çekmemişti Laguna'lar... Kazasız belasız güzel plakanla sür keyfini....
cok saolasn ibrahim :) jant alamadım ama aklımzda var 1-2 model inş maddiyatı düzeltince alıcaz.
abi :D aynen al diye bayağa söliyen oldu hatta bi sitede st-max direkt barana sölemiş serkan abi arıyo onla bi görüş diye oda saolsn bu işin ilk sölyenlerinden :)
arabayı komple veriym abi aypsn :D gel bak beğendiğin bişi varsa sökek :D
teşekkürler murat abi :D keşke vtecler hep ozamanki gibi sakin kalsa bizde geceleri peşlerine koşsak :D :D
şaka bi yana sakin sessiz kullanırım kendimden başkasına bela olmadım aldım alalı :D
eyvallah teşekkürler :)
:) eyvallah anılcım cok saolasn god father benzetmen süperdi :D
:) cok teşekkür ederim özel almıstım 2009dan beri bende
gokhan eyvallah cok cok saolasn :) aynı fikirlerdeyiz temizlik konusunda
selmanım eyvallah :)
cok teşekkürler mehmet :)
:) cok saolun allah kazadan beladan korusun hepimizi
:) güzel araba ben memnunum tavsiye ederim saolasn
eyvallah levent ya bose nedir tam olarak anlayamadım ama kapı kolonlarında bi değişim var adını unuttum baran gorurse yazar :)
:) baha renault alıcagm hiç aklıma gelmezdi unutmusum bu kasayı sevdiğim saolsn hatırlattılar :D
Maşallah ya Allah kaza bela vermesin abi
teşekkürler soner abi :)
eyvalalh sametim saolasn :)
emre allah razı olsun :) yakıt 27-28 kurus arası gidip geliyor bu ara bujileri falan değişicem bilmiyorm artı eksi bişi olurmu uzun yolda benzindeyken 120 tlye 470 gibi bi km yaptım uzunda cok ekonomikdi 90-100 km hızla geldim izmirden.
:) teşekkür ederm
:) cok saolasn cem şans konusunda sanrım doğru tespit bizden iyisini zor bulur :D
cok saolasn :)
eyvallah cahitcim :)
:) teşekkür ederim
:) amin cok saolasın
estafurullah :) teşekkür ederim
:) cok teşekkürler amin cümlemizi saklasın rabbim
eyvallah cok saolasn :) böyle kalması için çabalıyorm
Maşallah gerçekten..
:) cok saolasn :))) allah razı olsun
yok ekstra hiç bişi yapmadım kn kutu içi filtre vardı onu cıkarttım üst devirle cok işim olmadıgından
:) Ufukcum cok saolasn arabayı almam için sanrım yönlendiren ilk kişisin barana yazmssın başka bi sitede.
sinan abi ikidir ismimi farklı yazıyosn olmuyo :D :D
teşekkürler abi
saolasn hemşerim :)
eyvallah aynen aldıgımz gün bi ufakdan bastık baranın babasının ricasıyla :) daha sonrasında cok sıkıstırmadm ama basınca gittiği kesin :)
onur yaw gözüne çarpan olursa bu kasa senden rica ediyorm :) yurt dısında bir iki buldm ama kargoyla 5 dolarlık şey bana 300tlye geliyordu okadarı 1:32 makete vermeye kıyamadım.
cok saolasn :)
yunus cok cok saolasn :) civic bunla kıyaslanırsa belki cok altta kalabilr ama hani vardırya gönül bu :D aklımz kaymısdı civic'e nasip olmadı ama ileride illaki bi civic alıcam vtec2 mi olur vti mi yoksa ies mi şartlar göstericek
bu arada satmıyınca arabayı 20de verenler oluyor :D:D saolasn.
saolasn soner abi :) şuan değil bakarsın karsımıza güzel bi ies geçer değişiriz :rolleyes: :D
teşekkür ederim .:)
eyvallah saolasn
:teşekkür ederm
:) inşallah böyle kalmasına uğraşuyorz furkancım
:) ayakkabıyı ilerde in değişicez saolasn :)
cok saolasn eyvallah can :)
kısa ve öz olmus yavuz abi :D saolasn