eray ya bu lagunalarda sanrım en cok o olay var :D adam yazmıs ilana 120bin ama görsen arabanın içi geçmiş ve bi coğunun bence kilometresinde modifiye var :D
Printable View
eray ya bu lagunalarda sanrım en cok o olay var :D adam yazmıs ilana 120bin ama görsen arabanın içi geçmiş ve bi coğunun bence kilometresinde modifiye var :D
ama bızımkı harbıden 100bin yazsam ınanırdın okadar temizdi :D hakediyodu yani :D
doğrudur hakkın vermişssin :D 4 bin kâr ile :D
bende arabayı aldım getirdim bi abimiz var makam arabaları sürüp emekli olmus birisi olm dedi bu arabanın km ile oynamıslar dedi dedim amca nediyon :D olm valla yükseltme vardedi ben bukadar araç sürdüm böyle temiz kalmısına nadir rastlanır bu kilometrede dedi :D :D dedim haklısın :D :D 100bin yazsam benimkide inandırıcı olur sanrım bilmeyene
14bini devirdim 224bin olmusuz bu arada :)
orjinal jantlı hali gayet güzel :)
Laguna yı bana tekrardan sevdirten araba :) kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
maşallah çok güzel aracınız var
maşallahhh
MaşAllah yanıyor, bundan daha temiz bir laguna olduğunu sanmıyorum. :)
masallah pırıl pırıl bir araç:) kazasız belasız..
Olum araba sen binince çökmüşmü banamı öyle geldi :)
:) teşekkür ederim saolasınz allah hepimizi kazadan beladan korusun
teşekkür ederim saolasınz :)
teşekkürler
:) çok teşekkür ederim saolasn :)
eyvallah saolasnız :)
ayıp lo, senin gibi audiye binen elit bi cocuğa böyle argo cümleler yakısıyormu?
:D
serkan rxt ile rxe arasındaki fark nedir ? nasip olursa bende 1.9 dizelini düşünüyorum
abi rxe ler bildiğim kadaryla aklıma gelenleri yazıyım daha iyi bilen konuyu gören varsa düzeltsin,
abi rxt ler 140hp oluyorlar 2.0 olanlar, RXE 115hp
deri döşeme oluyo rxt de RXE kadife kumaş döşeme
RXT de olmayıp RXE de olan cruise control var .
bu araçlarda opsiyonları biraz karısık adamlar full diye rxt diyolar cruise yok :D
intial-d arkadşımızda 1.9 dti si vardı istersen bi pm at sana en iyi bilgiyi o verir.
RXT de olupta RXE e olmayan;
Yol bilgisayarı, arka spoiler, elektrikli hafızalı koltuk, deri koltuk,2000 den sonra CD çalar, 6 hoperlor başka fark ta olabilir şuan aklıma bu kadarı geldi.
Maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bir araç temiz olurda pes yani bu ötesi :)
baran saolasn kafam dalgın en belirgin yol bilgisayarını bile unutmusum :)
ilker cok teşekkür ederim saolasn
brandalı bi fotoda eklyelim :)
http://i.imgur.com/n3SZcl.jpg
hasikome brandali çok iyi ya...
Maşallah bunun bmwsi yokmu ya :D
maşşallah gördügüm en temiz lagunalardan birisi :)
Serkan branda süper olmuş. Araklamasınlar dikkat et şerefsiz çok.