eyvallah kankam :D
öndeki de güzel bi alet izmirden sevdiğim bi arkadaşın :D GTI
:) eyvalalh saolasn
cidiyemssss :D :D
:) amin rabbim cümlemizi korusun kazadan beladan
teşekkürler
eyvalalh saolasn :)
Printable View
eyvallah kankam :D
öndeki de güzel bi alet izmirden sevdiğim bi arkadaşın :D GTI
:) eyvalalh saolasn
cidiyemssss :D :D
:) amin rabbim cümlemizi korusun kazadan beladan
teşekkürler
eyvalalh saolasn :)
Maşallah hakikaten pırıl pırıl lagunaya bir de laguna lip iyi gider gibi deliklisinden nacizane fikir :) ek olarak böylede hastasıyız Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
maşşallahhhh
maşallah kazasız belasız gördüğüm en temız laguna dıye bılırım .
serkanım harika olmuş vallaha :D garaj olmasaydı bende yaptıracaktım.
MAşallah kardeşim yıllanmış şarap gibi..
Masallahı Var Arabanın allah kaza bela vermesin. Bende 1 hafta önce aldım 2001 model simdi modifiyesine basladım jant konusunda kararsız kaldım biraz
gerçekten maşallah esirgenmez yani çok güzel maşallah kazasız belasız sürüşler
sisleride xenonldıkmı kafayıda bastıkmı ecuk dadından yinmez valla=)
maşallah.maltepede gördüm bugün talat parkenin orda yatıo du :)
seko o kaldırırmın üstüne 2-3 fotoda dikkat ettim ve merak ettim niye sağ taraftan yanaşmıyosun şöför tarafı yola baksa daha rahat inmezmisin yani :D
MAAŞALLAH ALLAH kaza bela vermesin. Bizdeki gibi tertemiz ;)
maşallah demişmiydim çok güzel. :)
maşşallah çok güzel
Branda orjinal renaultunda lagunanınki değil :) symbol, clio III brandası. O yüzden çok gergin olmuş, eğer boyu yetseydi arka tekerleklerin altına denk getir birazda araçla üzerine çık diyecektim o zaman çalınma riski azalır. ben öyle yapıyordum cliomda.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._6796212_n.jpg
Brandanın arka ucu arka tekerleklerin altında duruyor mesela
Geçen acıbademde denk geldik zaten serkanım araban canlı canlıda çok güzel maaşallah.
Maşaallah
Allah kaza bela göstermesin
arkadaslar hepınıze tesekkur ederm telefondan grdigm icn tek tek alntı yapmam zor oluyor. Aksam tek tek yazarm . Gorkem baskana smdıden tesekkur ederm teknk acıklamasndan dolayı bende acaba kango brandası mı dye dusunuyordum. Symbol dynce smdı kafamda daha cok oturdu.
Maşallah kardeşim tertemiz bi laguna almışsın , senden önceki sahibi araca güzel bakmış , kazasız belasız kullan ;)