eser fotolar çok eski ama digorun araba daha düşük durmuş benimki kaldırım gibi biraz daha yükseltide ama çok güzeldi o günler ya,dediğin gibi imkan yoktu şimdiki kadar kolay değildi.
eser fotolar çok eski ama digorun araba daha düşük durmuş benimki kaldırım gibi biraz daha yükseltide ama çok güzeldi o günler ya,dediğin gibi imkan yoktu şimdiki kadar kolay değildi.
kubillay alltan okuyup durma basıyomuyuz arabayı
eser eyvallahphotoshopcu varmu bari sanalda basalım başkaları gibi foto için indirmiş olalım reelde gerçekden az düşük olarak sürelim
emre sanrım arkadaşının başına iş cıkaracaksndüz gidemicek heryere yan yan
ani sağa sola kaçmalar yaşıcak. merakla bekliyorm aksamı.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
pampa cok güzel olmuş machine allah kaza bela ceza vermesin
bordo sana yakısıor =)
maşallah serkan aracın çok temiz,, içi dışı zaten çok kaliteli bi araç 96 da ilk çıktığında sıfır almıştık 140 lıktı bizimkide yol tutuşunu çok beğenirim bu kasaların, allah nazarlardan saklasın
maşallah kazasız belasız...
seko fabrikadan çıksa anca bu kadar temiz olur maşallah gerçekten pırıl pırıl dersinki 2011 model
adama lagunayı sevdirir bu araba![]()
Adas masallah gercekten cok temiz ve diri duruyor Allah kazasiz belsaiz gunlerde kullanmayi nasip etsin![]()
Bazı arkadaşlart tüketimi merak etmişler kastırınca aşağıdaki gibi oluyor;
ART CAR'a koltukları yaptırmaya giderken İzmir-İstanbul (İzmir Altınyolda sıfırladım Yalova İDO da videoya aldım) arası ortalama 75km hız ile 390km yolu 5.8lt ile tamamlamıştım. 2.0 16v 140hp benzinli. (klima kapalı tek kişi) Videolu fotoraflı tastiklidir. Şahit Sekolive serkan videolar mevcut onda. Fotolar;
![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Buyrun İdeal olculer
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Seko gel seninkinide basalım bizim bugun yaptırdığımız bu shoptakinin birebir aynısı oldu
Gerçi arkaları basamamışlar yarın başka yerde basılıcak ama önler bu kdr var.
o basıklıga arkaya 2ser cm flansla daha güzel olur orj jant kullanılacaksa
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)