Branda gerçekten iyimiş yaçok beğendim
Opel olanını bulabilirmiyim acaba ?![]()
Branda gerçekten iyimiş yaçok beğendim
Opel olanını bulabilirmiyim acaba ?![]()
...
aynen emre ya bi kat daha sevdim arabayı böyle
araştırmak lazm illaki vardır bmw bayisi olan tanıdıgın varsa bi kurcalat belki sağda solda sakladıgı vardır
saolasn.
baran vallahi ondan korkmuyor değilim gündüz takıcam o yüzden coluk cocuk bu ara okul tatil sokakda olyorlar en azından korumus olur çalınma riskide kalkar diye.
berkay galerileri kurcalamak lazım bulunabilir belki, ben cok istedim sanrım rabbim kısmet etti![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Renault'a pek ısınamadım ama tech'deki renault'ları gördükden sonra fikrim değişiyormaşallah çok güzel aracınız kazasız belasız binin
![]()
☻/
/▌
/ \
cruise sadece otomatik viteste var ve otm vites sadece 115 hplik 8v motorda var.115 hp motor rxt donanımla alınamadığı için cruise mecburen sadece rxe de alınabiliyor(tr için)garip bir denklem
dizel iyi hoş ama düzgün vti bulmak bile daha kolaydır sanırım.
branda 10 numara 5 yıldız
2.0s ve rxt lerde 5 bijon ve arka disk fren var.rxe ler 4 bijon ve arkalar kampana.96da ilk geldiğinde havayastığı bile olmayan rxe donanımda ingilizce konuşan adam, yol bilgisayarı,kafası çıkan clarion kasetçalar vardı.makyajdan sonra rxt donanıma koydular.
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Maşallah brandayı çok beğendim![]()
Oha brandaya bak çok güzel ya.Nerden temin ederiz bundan![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
maşallaah cok temiz arac Allah kaza bela vermesın
saolasn turgay
renault bayiilerinden sormak lazm ama bilmiyorm temin edilme durmunu.
teşekkür ederm
eyvallah baran
calarlar olayına artık bende fazlasıyla inanıyorm arabayı karşıya çekip balkondan bi süre izledimalakasız adamlar bile geçerken tip tip bakıyor aldım alalı 2 kere çekebildm.
teşekkür ederim delikli lip delikanlııyı bozar
![]()
![]()
teşekkür ederim gürkan
turuncu park ve sinyallerin direkt bağlanmasından bif foto, artık uzunlarda mavi deil sarı
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
branda çok iyimiş maşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)