Branda gerçekten iyimiş ya :) çok beğendim
Opel olanını bulabilirmiyim acaba ? :)
Printable View
Branda gerçekten iyimiş ya :) çok beğendim
Opel olanını bulabilirmiyim acaba ? :)
aynen emre ya bi kat daha sevdim arabayı böyle :D
araştırmak lazm illaki vardır bmw bayisi olan tanıdıgın varsa bi kurcalat belki sağda solda sakladıgı vardır
saolasn. :)
baran vallahi ondan korkmuyor değilim gündüz takıcam o yüzden coluk cocuk bu ara okul tatil sokakda olyorlar en azından korumus olur çalınma riskide kalkar diye.
berkay galerileri kurcalamak lazım bulunabilir belki, ben cok istedim sanrım rabbim kısmet etti :D
Renault'a pek ısınamadım ama tech'deki renault'ları gördükden sonra fikrim değişiyor :) maşallah çok güzel aracınız kazasız belasız binin :)
cruise sadece otomatik viteste var ve otm vites sadece 115 hplik 8v motorda var.115 hp motor rxt donanımla alınamadığı için cruise mecburen sadece rxe de alınabiliyor(tr için):)garip bir denklem:Ddizel iyi hoş ama düzgün vti bulmak bile daha kolaydır sanırım.
branda 10 numara 5 yıldız:D
2.0s ve rxt lerde 5 bijon ve arka disk fren var.rxe ler 4 bijon ve arkalar kampana.96da ilk geldiğinde havayastığı bile olmayan rxe donanımda ingilizce konuşan adam, yol bilgisayarı,kafası çıkan clarion kasetçalar vardı.makyajdan sonra rxt donanıma koydular.
Maşallah eski bir renaultcu olarak lagunaya tam puan :)
bende renaultu hiç sevmem :) tofaşcıyız :D
teşekkür ederim saolasın
intial d saolasın :)
teşekkür ederim
http://i.imgur.com/UOhnxl.jpg
Maşallah brandayı çok beğendim :)
Oha brandaya bak çok güzel ya.Nerden temin ederiz bundan :D
maşallaah cok temiz arac Allah kaza bela vermesın
Maşallah ya branda şahane :)
Bıranda cok guzelde dırek çalarlar ülkemizde
maşallah lagunanız çok diri ve temiz :icon_tup: 99'ların tek sevmediğim yanı delikli lipi olmaması :)
abi masallah allah kaza bela vermesin :)
saolasn turgay :)
renault bayiilerinden sormak lazm ama bilmiyorm temin edilme durmunu.
teşekkür ederm :)
:) eyvallah baran
calarlar olayına artık bende fazlasıyla inanıyorm arabayı karşıya çekip balkondan bi süre izledim :D alakasız adamlar bile geçerken tip tip bakıyor aldım alalı 2 kere çekebildm. :)
:) teşekkür ederim delikli lip delikanlııyı bozar :p :D
teşekkür ederim gürkan :)
turuncu park ve sinyallerin direkt bağlanmasından bif foto, artık uzunlarda mavi deil sarı
http://b1202.hizliresim.com/u/u/31r68.jpg
masallahhh plaka güzel :D
öndeki arac nedir haha
Maşallah. Lipi en meşhur araba :))
cidiem Laguna :D
Gördüğüm en iyi Laguna maşallah Allah kaza bela vermesin.
branda çok iyimiş maşallah.