eyvallah kankam
öndeki de güzel bi alet izmirden sevdiğim bi arkadaşınGTI
eyvalalh saolasn
cidiyemssss![]()
amin rabbim cümlemizi korusun kazadan beladan
teşekkürler
eyvalalh saolasn![]()
eyvallah kankam
öndeki de güzel bi alet izmirden sevdiğim bi arkadaşınGTI
eyvalalh saolasn
cidiyemssss![]()
amin rabbim cümlemizi korusun kazadan beladan
teşekkürler
eyvalalh saolasn![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Maşallah hakikaten pırıl pırıl lagunaya bir de laguna lip iyi gider gibi deliklisinden nacizane fikirek olarak böylede hastasıyız Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
maşşallahhhh
Masallahı Var Arabanın allah kaza bela vermesin. Bende 1 hafta önce aldım 2001 model simdi modifiyesine basladım jant konusunda kararsız kaldım biraz
gerçekten maşallah esirgenmez yani çok güzel maşallah kazasız belasız sürüşler
-Mapped by Chare-
-By Chare VTS Spec-
-07 AKS 99-
seko o kaldırırmın üstüne 2-3 fotoda dikkat ettim ve merak ettim niye sağ taraftan yanaşmıyosun şöför tarafı yola baksa daha rahat inmezmisin yani![]()
Livestrong
maşallah demişmiydim çok güzel.![]()
maşşallah çok güzel
Branda orjinal renaultunda lagunanınki değilsymbol, clio III brandası. O yüzden çok gergin olmuş, eğer boyu yetseydi arka tekerleklerin altına denk getir birazda araçla üzerine çık diyecektim o zaman çalınma riski azalır. ben öyle yapıyordum cliomda.
Brandanın arka ucu arka tekerleklerin altında duruyor mesela
Geçen acıbademde denk geldik zaten serkanım araban canlı canlıda çok güzel maaşallah.
arkadaslar hepınıze tesekkur ederm telefondan grdigm icn tek tek alntı yapmam zor oluyor. Aksam tek tek yazarm . Gorkem baskana smdıden tesekkur ederm teknk acıklamasndan dolayı bende acaba kango brandası mı dye dusunuyordum. Symbol dynce smdı kafamda daha cok oturdu.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Maşallah kardeşim tertemiz bi laguna almışsın , senden önceki sahibi araca güzel bakmış , kazasız belasız kullan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)