evde savaş çıksında gör sen![]()
Sustum İzliyorumAllah Kaza Bela Vermesin
![]()
yaa siz rahat olun ben verdim ona zehiri, 1 ay sonra gelir yayları kestirdim diye ahahah
maşallah kardeşim![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Akşam sanayide gördüm farların altına led arabanın altınada neon takıyordu fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Vermeyin şuna gazı abiler gayet tadında basık olmuş fazlasına gerennk yokvallaha gider 5 alır onuda keser biçer takar bu gidişle
![]()
berkay basta bende kangoo yu bastığımda oha bu bana yeter diyodum ama şimdi sorarsan cok yuksekcoilover aldık ama hala takamadık
![]()
Yayları ortasından kes biladerim yol tutuş varya cincik gibi olur arabada yere bir pısar ki yılan gibin inceden..
![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Ver ayarı Sedat) 4 tane Alman'a gerek yoktu ki ikisini alıp ortadan ikiye bölecektin misss al sana 4 tane sporrrr yay
![]()
Güzel kıvamda düşmüş kardesim senin hosuna gittiyse sorun yok güle güle kullan![]()
kardeşim gördün dönüşte yayalara yol verin yazıyordu len ben ilerlerken sen yol verdin sus
kuzuların sesssizliği var bro
evet abi büyüğünden lazım özellikle
eyvallah rıdvancım teşekkür ederim
pıstırcazz daha pıstırcaz
kardeşim led 10 neon 15 hp veriyor dediler yaptım
tamam sakinim 3.5 yeter![]()
vayy bee nerdeee telefondaki baran nerdeeee3.5 yeter diyenn nerdeee
eyvallah inşallah maddiyat müsade ederse geçeriz zamanlar inşallah
takmadan kestircektim yayları yeminle barıs abiye bile dedim keselim bana 3.5 yetmez diye mustafa birseslide biliyorsıkıntıya sokuyorsunuz beni bak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)