önden fena duruyor,maşallah
Printable View
önden fena duruyor,maşallah
Hala parlak parlak plakalık takıyo ya arka plakada kare, kel alaka :D çok cirkin ya bu araba şimdi baktımda :D
cem okul mokul bizi bozar yawaş yawaş okuyoruz işte :D
teşekkür ederim ddönmez
onur fotodan görünce bende kıllandım aha yamuh yapıştırmışım plakayı die ama ölçtüm biçtim sora ışıktan öyle görünmüş,, yamuk diil ;) saolasın buarada sana da alalım :D
tünaay sen istedin de biz çekmedik mi ;) kaanın aldığı jant çok fena süpriz olucak ama sölemedi deme
saol yawuz :)
tarık saol ci ların arkası buna göre daha basık daha geniş duruyo.. o görüntüyü biraz da olsa yakalarım belki diye kare plaka taktım.. çok da emin değilim aslında güzel olduğundan ama duruyo böyle bakalım.. beğenmene sewindim :)
Low-Rider saolasın :)
serkan du bekle biraz dökülüyo kromlar hafiften iyice dökülsün mecbur boyatıcam griye :D
buarada sen beğemedin bi tek nazarlık olsun o da :p
bi foto daha ekliyim, giderken basık duruyomuş
http://img291.imageshack.us/img291/4...0449716vl0.jpg
Çok güzel olmuş Alper... :)
oooo görmeyeli değişiklikler yapılmışş :)
KArdeşim 5 gün sonra geliorum kaldımız yerden devam :)
çok güzel olmuş kazasız belasız
bomba gibi olmuş maşşallah
Brembooooooooooooooooooooooooooooooooo:D
yolda cekilen fotoda'da ayri bi guzel cikmis masallah.
İste simdi olmus valla..Masallah Masallah:)
çok saolun arkadaşlar.. bi arka tampon bi de M ayna aldım mı biticek inşallah..:rolleyes:
osman bremboları hatırlattıın ii oldu :D :p
sinan gel bro ya.. gece msnde araba göstercek adam yok walla :D
alper abi koptu gidiyo valla basından sonuna kadar takip ettigim bir konu =) tabikide mükemmele dogru gidiyor yavas yavas
süper cıkmış alper valla aracın nazar degmesin ;);) her zaman arabamı çektigim yere gitmişsiin :) migros park :D ilk işim fotograf çekmek olucak gelince hahhaha
İlk resim bomba Brembo haberrr bekliyorum abi :) 16 sında ankaraya gelıyorm
saol alp.. arkadaşlar bişiler almaya gittiler aceleye geldi fotolar.. bi gidicem adam gibi çekmeye ;)
osman elden teslim o zaman 16sında ;)
SS çift cıkış egzoz,krom çıtalı ön böbrekler,kaporta rengi ön far içleri,önde plaka iptali arkayada düz kesim APP plaka ve acık ton cam filmi.....Bunları yap benm arabam gelene kadar vaktın var sıra bana gecicek :)
kanka ben bunları yapana kadar sen deiştirirsin mersoyu :D