masallah combo kazasiz belasiz surusler dilerim :)
Printable View
masallah combo kazasiz belasiz surusler dilerim :)
Güle güle kullan alpercim. Yay en önemlisi kesinlikle ondan başla ;)
yaso, oynuyorum fotolarla bisürü :D yoksa bööle parlamıyo hakkaten.. m-tech bul bana walla ya ama önce jantlarımı sat.. yoksa alamam zaten:o
Low-Rider, saol tripod taşımıyorum arabada yay takmadan hewesimde gelmio zaten foto çekmeye.. beğendiğine sewindim yani fotoları:)
alp, çok teşekkür ederim.. yapıcaklarım belli aslında photoshopta da yaptım.. bu hale getirmeye uğraşıcam işte..
http://img507.imageshack.us/img507/1295/13copyssds2.jpg
Barancım saolasın, inşallah yapıcaz yawaş yawaş.. müzik sistemine gitmezse aklım daha çabuk olucak ama DVD işi aklımı karıştırıyo.. DVD alırsam çok yawaş yawaş olucak heralde:p
Can saol bro, hepimiz kazasız belasız inşallah.. buarada tawana sticker yapmışsın galiba, yanlış görmediysem foto isteriz :D
saolasın sinancım, walla bende caydım stoptan.. çok sinirimi bozuyo böyle leylek mode.. sen askerden gelene kadar m3 yapıcam arabayı, gör bak:D
alper senın araban bu sağda kı gıbı olsa süper olur olm :D
ya bu leylek derken bacakları uzun olan dimi bu hehehe
maşallah maşallah. Kazasız belasız kullan Alper abim. iki üç ufak dokunuşla şahane olucak.
+ yay kesinlikle :D
tabiki senin bileceğin iş ama stobu erteliyebilirsin.
m tech olayına hiç girme.ben geçenlerde sordum.serwiste 3 4 parça için 10 milyar civarı bi rakam çıkardılar.mtec tamponlar vs.komple istersen 18 milayarı fln buluyor.
şimdiden kolay gelsin!
18 mılyar mı iyimiş hangi servis bu almanyadan tamponları sırtında taşıyarak filan getiriyo heralde :D
çıkmacılarda gayet rahat bulabilirsin mtech alpercim oralardan araştır bence üstüne güzel bi boya ile gayet şık bi hale gelicektir
kaskon varsa, ön tamponunu bir yere tıklattığında (bak yap demiyorum haa :rolleyes:) kasko ile anlaşmalı bir servise git, m tamponu alabilirsin sıfır. Yakın bir arkadaşım 3.30ci'ı için böyle yaptı.
Kaan leylek dediim tavuğun bacakları uzun olanı işte :D
Efecim çok saol inşallah sadelikten gidicez yine bakalım;)
Burak servis fiyatlarına hiç bakmadım bile açıkçası ama BMW forumlarında millet orj. ön arka tampon dolu olarak okan sel diye biri war sahibinden.com da, ondan 1200e almışlar.. dolu dediğim: ön tampon, fren havalandırma boruları, sis farları, ızgara, sis kapakları, arka tampon, difüzör.. ondan düşünüyorum bakalım
serkan ankaradaki çıkmacılarda yok malesef, istanbulda wardır kesin.. hatta gözüne çarparsa bi yerde haber werirsen sewinirim:D
gurcell kaskom yok şimdilik, en ucuz fiyat weren 2.250 werdi:(.. mantıklı fiyat weren bi yer bulana kadar yaptırmayı düşünmüyorum. sonrasında da bilerek çarpmam bi yere ama istemeden olursa da değerlendiririm tabiki o şansı :)
Masallah kardesim :)
Biraz isi var gibi ama sen halledersin ;)
Maşallah maşallah :)
Gerçekten bitince çok güzel ve şık olacak ;)
Kazasız belasız kardeşim ...
lan leylek yap şu arabayıda alıyım artık :D:D:D
saol can, inşallah.. çalışmalara dewam ediyorum bakalım.. araba bitmeden birisiyle bile çıkmicam artık para başka yere gitmesin diye :p
Kaan c.tesiye kadar bol bol leylek de arabaya, X3 de :D ondan sonra diyemiyceksin:icon_tup:
Vogland 5cm/3cm yay aldım bugün çok şükür.. fotoları atıcam takınca:rolleyes:
maşallah kardeşim allah kaza bela vermesin ;)
maaaşallah maşallah..
bende bitane 2000 320 buldum beyaz.fiestaya müşteride buldum..babam biraz destek çıkarsa haftaya alırım inşallah..
bütün mesajlarda bi tavsiye var bendendebi tavsiye gelsin:D reflektörlü e46 farlarına 3000k xenonlar çok yakışıyor...
http://img.photobucket.com/albums/v4...oL/E46YHID.jpg
editttttt.....
şimdiden hayırlı ugurlı olsun.
adana ve ankara farkı herşeyı bulabiliyosun oralarda.
ama buralarda çoookk zorr