bu havadada baya zevklidir yaramaz :D
Printable View
bu havadada baya zevklidir yaramaz :D
Nazar degmesın yavf zaten seferım bmw lerı cok gusel duruyo araban gule gule bın kardes bıde 3. msj ın 2 fotosunda rc car gıbı cıkmıs araba :)
serkan kısmet diyim.. o jant hakkaten güzeldi ama anlamıyan adam aaa m3 jantı diyip sinir bozuyodu fotoğraflara bakınca falan.. iyi oldu aslında almadığımız sanki :)
saol emre :)
Mrt çok sewkli walla, ama benzin dert olmaya başladı buaralar.. yanlıycaz dönücez derken benzin can acıtmaya başladı :D
sabbat teşekkürler.. o foto hakkaten şansına bi güzel çıktı :)
Masallah...cok güzel...:)
anladım alper iyi o zaman memnun olmana sevindim,,,,yanlız araştırdım bana göre 3cm lik var vorgland,,KW de 3.5 luk,,,,H&R de 4cm lik ler var....3.5 yada 4 istiyorum açıkcası,,,bana vorgland da da var demişlerdi 3.5 ,,,ondakiler 3 müş.......neyse zaten bahara benim işim araştırcaz daha.........
yay takınca araba kendini bulmuş.. :) hayırlı olsun..
maşallah kazasız belasız..
yaylar kaca mal oldu we e36lar icinde mewcutmu?bu arada aracı takip ediyorum hep 318i ler itici gelmistir ama sen bu aletle bu onyargımı yıkıcaksın bence yakın zamanda(:
valla güzel bence fotolar da araba kadar alper ;)
maşallah diyim tekrar.bide şu uzunları yanlız başına yakma olayını çok seviyorum bmw lerde :)
teşekkürler arkadaşlar.. beğenmenize sewindim hakkanten.. daha çok işim war arabaya baktıkça canım sıkılıyo derken moral oldunuz walla :)
walla görkem vectra yı basmak dert zaten.. bizim cem den biliyorum.. istersen onun yayları bi dene.. tam kıvamında ;)
vanos teşekkür ederim :) yayları 340a aldım, 60a da taktırdım.. e36 için de kesin wardır..
levo rolla, bende BMW de bu olayı çok sewerim.. sadece parklar yanarken de öyle oluyo.. angel eye falan da almıycam zaten bu yüzden:) orj mercekli far bakınıyorum
Hayırlı olsun kardesim yaylar, araba kendine gelmis :)
kardesim hayırlı olsun bi tane m spoyler güsel olablilir sonar ledli stopları var clear:Dtabi akıl veren çok para veren yok diceksinnn:Dgüle güle kullan inşalahh ilerde daa iyilerine binersinn
Maşallah Alper ,
yani bana abartı gelir gibi onun yaylar,bide cem yaylarla beraber amartisörleride baya sertleştirmiş oda var,,şimdilik 4cm lik h&r düşünüyorum,,,,,ama cem le konuşucam tabi yinede,,,oda sölemişti gel bi deniyelim diye,,,,vakit olmadı görüşemedik daha,,,jant bakmayada gidicez onunla kısmetse :)....tam olarak kesinleştirmediğimden şimdilik bekliyorum......
Görkem 4 H&R hiç düşürmüo benden sölemesi kardeşim en güzeli voglant indirio vectralarda...
dragger saolasın.. önden sewmeye başladım bakalım arabayı.. kaanKY nin kredi kartında limit kalmadı biraz açılsın stop alıcam o zaman iyice sewicem bakalım :D:D
dragger07 saolsun.. Allah herkesin gönlüne göre wesin, ben bununla mutluyum şimdilik yeni kasasını almadıkça deiştirmem heralde..
m spoiler bi arkadaşım hediye etti ama takamadık daha.. stoplar da sıradaki iş kısmetse ama bu mewsimde para birikmiyo walla.. okul warken durmuyo insan sürekli para yiyo :)
gökan teşekkürler
cessancem lan adi herif yay taktık, insan bi yorum yapar.. ama neyse insan yorum yapar zaten
ben bi fotoda hem mercekli hemde koyu (sanırım hella'ydı) e46 makyajsız ön farı görmüştüm acayip güzeldi gümüş renge çok yakışmıştı.bide coupe stopları tabi ledli olanlardan :)
kaan'ın kk de yer açılsın biraz sıra onlara gelebilir aslında, foto aramadayım farlarla ilgili bulursam eklicem.
maşallah tekrar.
hadi yaa. bulursan fotoğrafı makbule geçer, far bakınıyodum zaten buara.. şeytan diyo önce m-tech yapma git far+xenon yap :)