kazasız belasız...
Ercaaan maşallah
Bu araba bu mu la?
Nasılım
2003 izmit dragları![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Maşallah... Bence bu araç eski LZ.. kazasız belasız sürüşler dilerim..
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
İyi olmuş rs , kazasız belasız diyelim.
Tesekkürler HEPİNİZE arkadaslar.Evet aracı ilk sahibinden de gördüğüm zaman, forma konu acıp tanıyan, bilen varmı die sormustum. Resimlerini ve ilan linkini koydum. İnanin aracı tec e koydugum zaman cevapları beklemeden araca gidip bir bakayım dedim. Hayırlısıymış oldu aldım.Satısı alıp döndügümde isyerine ,bakalım kim ne biliyo dedim.Arkadaslar inanamayacaksınız bağzı kendini bilmez kisiler alakasız resimler koyup aldıgım aracla UZAKTAN YAKINDAN ilgisi olmayan rs leri bulup resimlerini koymus ve altınada bi dünya acıklamada bulunmus.anlayamadım anlamda veremedim.O zamn dedimki bunların amacları ne ,ne yapmak istiyolar. Tanımam etmem onlarda beni tanımaz etmez.Neyseki Şükürler olsun, bu benim 3. clio rs im.Az çok anlar olduk rs lerden SİZİNDE SAYENİZLE .Ama bu araclarda bişi var duygusal yönden ayrılmak kolay olmuyO.hepinize ayrı teşekkürler ALLAH cümlemize kaza bela göstermesin.(rs 149 ) yeri bende ap ayrı.
Ercan hayırlı olsun Maşallah makina canavar geçen e-5 te yakından görme fırsatım oldu
Allah kaza bela vermesin kardeşim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)