Çok güzel olmuş, göbeğini VW yapma imkanı olabilirse fena olmaz
Çok güzel olmuş, göbeğini VW yapma imkanı olabilirse fena olmaz
Valla aylardir kafasini seviyorumOnunda aklinda bayadir var ama et35 oldugu icin sknti olur diye ugrasmadik. Kismet bguneymis.
Bu arada onumuzdeki haftaa bizim finallerimiz bitiyo kucuk bi organizasyon yapcazguzelce bi toplaniriz fotograf muhabbet mangal falan hazirlikli olun
![]()
aminn tesekkürler.eskiside iyiydi ama bu çok iyi oldu kapalı bir jant en azından temizlemesi kolay ama bununda içini yıkamak sıkıntı![]()
çok tesekkürler yapalım ikinci bir araç olsun
teşekkürler cem abicim güzel oldu valla geldik gititk sonunda bir jant aldıktesekkürler tekrardan gece gece yorduk seni
bende severek izliyorum tesekkürler
amin cümlemizi tesekkürler
çok saolun çok tesekkür ederim ufak ufak değişiklikler yapıyoruz işte
kesinlikle bencede öyle oldu biraz
çok tesekkür ederimm
çok tesekkür ederim
haberim olursa kesinlikle gelirim
saolun çok tesekkürler yaptık bir değişiklik
amin teşekkürler
çekimler için emirhan kardeşim çok saolsun kırmadı beni sınav aramızda çekebildik çok saolun.
çok tesekkürlerr
başta vw yapcaktım ama baktık audi çok kaliteli durdu ve sırıtmadıda şimdilik böyle bıraktık
sıkıldım arabadan bi değişiklik gerekiyodu onuda emirhan saolsun 2 aydır beynimi yedi gittik aldık jant vallaama çokta iyi oldu
mangaling loadingg.. :P![]()
Hergun resimlerine tekrr tekrar bakiyrdm cok hosuma giden bir aracti fakat jantlari begenmedim bizde jant kapakli jetta var vallhi kapak sandim ilk baktgmdabelki canli canli gorsem dibim dusebilir o ayri
gelismeleri takipteyim
![]()
tesekkür ederimm
gel kardeşim herzaman bekleriz kulubemize
saolsun çok tesekkürler
19 kapak jant varsa onu takalım en azından hafif olurcanlı görsen fikrin değişir dicem ama resimden farkı yok aynısı
![]()
Kardşm jantcımısın bu kaçıncı farklı jant![]()
Maşallah kardşm kazasız belasız herzamanki gibi etiket
Aldırcaksın illa bu kasa jetta, ulen hiç beğenmezdim şimdi başka araba göremez oldum![]()
Aşk sadece tutkudur..
Allahım nazardan saklasın jettadan da üst sınıf BMW audi gibi farklı bir görüntüsü var jant mükemmel olmuş ve basiklikta tadında olmuş geç otur karsına izle o derecetekrardan maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)