hayirli olsun abi kazasiz belasiz
abi hayırlı olsn en cok sevicenğin arac bu olacakdırgezmesi zevkli yakıttan dolayı
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hayırli olsun gule gule kullanin kazasız belasız ..
her sabah bunuda gorurum artık evınızın onunde![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
İyi dilekler için hepinize teşekkür ediyorum.
@Seko üstad sorma benzin alasım gelmiyo Jum a![]()
@m. ali öz Lastik konusunda 50 mantıklı görünüyor daha altı sıkıntı yaratacak. Zaten bir takır tukur arabamız var![]()
@berkayGLRN Aynen kardşeim kardeş kardeş takılıcaklar orda.
Cumhur abi hayırlı olsun arac kazasız belasız sürüsler.
Jum a benzın almak dertli gelirde bununlada hızlanmak isterken yerınde saymak dert olur (: (:
Aracı yürütme işinde ihtiyac olursa her zaman yardımcı olurum..
hayırlı olsun dizel candır.
basılan işlerimi almaya geldiğimde tam o kapının önünde ceza yemiştim hiç unutmuyorum park yüzünden![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
güle güle kullan... C3 candır... 1.4 hdi mi?
Kaputun üstündeki type iyle ordan müzik dinlenilecek sandıydım
Ekonomi spec c3 in Tayyar out![]()
PSN:dohcvtec99
ohhh en güzeli, kazasız belasız abi![]()
ya bu citroen baya yükseltti çıtayı neydi o eski gıcık citroen kasaları. allah kaza bela vermesin hayırlı olsunn
hayırlı olsun abi kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah jantlar göründüğünden daha çirkin heralde pek görünmesini istememiş gibi fotoğraf çekmişsin![]()
Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !
Teşekkür ederim. Daha iyileri sizlere inşallah.
Sorma ya ama boyuna göre tatminkar. Kötü olan bundan inip Jum a binince yaşadıklarım![]()
Orda ceza yememek büyük başarı. Eski aracıma 19 tane ceza gelmiştiŞimdikine ne olur bilinmez.
Evet üstad. 1.4 hdi bilindik motor olmasının verdiği rahatlık var. Biraz binelim sonra kudurturuz![]()
Benzin bu rakamlarda olunca böyle oluyo. Ama arkasına "My other ride is R" yazacam![]()
Teşekkür ederim kardeşim. Cümlemize inşallah.
Yeni trendi sanırım anti retro yani eskilerle uğraşmicaz diyolar tabi eskileri zaten facia adamların.
Saol Öskür amcasıBunada panda yapalım panda kardeşiliği olsun.
Yok yaw karşıya geçmeye üşendim. Bide adam cls amg jantının 15" olanın bulmuş takmış. Hayır üretenemi kızayım yoksa takanamı belli değil![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)