valla bilen arkadaşlar yazarlar ama bence biraz fakirde gibi araba.13-13,5 arf daha uygun olur gibi. dip gazda dahada düşer herhalde. sanırım rodajda olduğun içinde deneyemiyosundur dip gaz.
Printable View
valla bilen arkadaşlar yazarlar ama bence biraz fakirde gibi araba.13-13,5 arf daha uygun olur gibi. dip gazda dahada düşer herhalde. sanırım rodajda olduğun içinde deneyemiyosundur dip gaz.
rodajım bıttı ankaradayım ıste erkut abı bladerk ın yanına ugradım geldıgım ılk gun egt saatım calısmıyodu cok basıt bı problemmıs onu cozduk sonrasında gazladı erkut abı bıraz arabada bı kacak olustu sanırım 1500 dewırde sabıt durmaya basladı araba bı turlu tekrardan gıdemedım bırde caı yapıcaktık onuda gıdemedıgımden dolayı yaptıramadım aracı satmaya karar werdım :D hep ıstedıgım honda yı almak ıcın hayırlısı bakalım. 3500 ıle 4000 dewır arasında 11 lere dusuyo dıp gazda gerı kalan kısmı 12-13 lerde gezıyo safc almıstım, erkut abı gunluk kullanımda sıkıntı yaratmıcagını soledı o yuzden safc yıde satıyorum. bakalım hondacı olmak ıcın kolları sıwadık ama yardımcı olan yok arac satılsın anında honda alıcam :D
arabayımı satıyosunn :S
bi gazlasaydın kardeşim ya, yürürü nasıl merak ettim açıkcası.
hayırlısı olsun. rodajı da çok cabuk bitirdin.
500 km yı bodrumda yaptım dınlendıre dınlendıre sonrasında kalan 1000 km yı ankara yolunda yaptım ztn bıttı rodaj ama bıraz gazladım ya hewesımı aldım gazladım ama 2 secenegım wardı onumde ya corsa yı yuklıycektım dwm edıcektım yada honda alıcaktım, corsayı yuklemek 2 mıslı pahalıya gelıyo we bazı parcalar da custom olmak zorunda onun yerıne honda alıp bılınen we gıden bı aracı yapmaya karar wrdım o yuzden satıyorum
ankara ***** kar yagıyo cogunlukla kuru bıgune denk gelırse vıdeo cekerım sızın ıcın gıderını gorursunuz :D
Emme manifoltunun contasından (yandaki yuvarlak gibi olan) hava alıyor olabilir. Bizde de aynı problem olmustu, ordaki contayı degistirince düzelmişti.
Ayrıca okadar ugrastın, biraz binseydin bari... Tabi sen bilirsin de.... :)
fiyat ne düşünüyosun
yanı butun yol boyunca bı sıkıntım olmadı hatta buraya geldım bı 100 km daha yaptım burda gayet normaldı. en son erkut abı denedıkten sonra baktık bıraz wakum hortumlarını hafıf esnetınce kacak sesı wermeye basladı sanırım wakum hortumlarından bırınde war ama bıturlu gıdemedım baktırmaya.
afr sölediğin gibiyse normak gibi. gerçi dediğim gibi daha iyi anlayanlar arkadaşlar yorum yapacaktır. ama neden satıyosun yaa :( üzüldüm valla çok güzel bi projeydi.
Sbdev den bak istersen proje yapmak istiyorsan cok basarililar bu konuda
http://www.sbdev.co.uk/Camshafts/CAm...hafts_1.6L.htm
suan ıcın dusunmuyorum ılerde dusundgm setup ıcın bu dedıgım... suanda tekrardan baktım senınde ornek olarak gosterdıgın sıtede 215 beygır we uzerı ıcın setlerı war adamların 7500 pound a gelıyo kı oda 21000 lıralara gelıyo tb sınden pıstonuna eksantırıgıne kadar hersey dahıl bu sete kı bu rakama daha kargosu war gumruugu war bence ucuk bı rakam o yuzden dwm etmeyı dusunmuyorum bu projeye
he dedıgım set olursada guzel olmaz mı olur turkıyede tek corsa olurum ama maddıyat olarak abartı geldı bana daha dusuk rakamlara kı ztn 1.6 orj olarak 185 beygır ureten hondanın motoru war neden ugrasıyım kı
O motoru corsaya swapla :) tarzin olsun heheh