Olaun 2.0 olsun yigitin corsa gsi i goruyorsun neler yapiyor onmeli olan performans benim icin :)ha 2.0 ha 7.0
Printable View
Olaun 2.0 olsun yigitin corsa gsi i goruyorsun neler yapiyor onmeli olan performans benim icin :)ha 2.0 ha 7.0
bana gore degıl 1.6 dan cıkabılıyoken o guc neden 2.0 yeltenıyım kı adam orj fabrıka cıkısı motoru yapmıs 1.6 185 beygır orj de gecebılen war mı kaldıkı dedıgım gıbı bunun malıyetı 12000 lıra, corsayı 215 e cıkarmanın malıyetı 22000 tl gumruk we kargo dahıl degıl arada 10000 lıra war 185 e 10000 daha harcarım daha werımlı bı makına cıkar ortaya.
Buda bi fikir :). Bence aldigin haz onemli olan :D 2.0 c20xe nin onude acik
ben acık degıl demıyorum kı bence honda dan sonra onu acıklıgı konusundakı en musayıt motor opel lerde. ama dedıgım gıbı 1.6 motordan ztn 185 beygır werımını wrmıs adam ben nıye corsa nın motorunu fazla paraya yapıyım kı ha gene dıyorum ılerde durumum musayıt olursa extradan bı corsa alıp dedıgım guclere getırıcem oda ayrı konu...
Corsa'nın orjinali gücü kaç ki 215 hp için 22.000 tl gerekiyor. Bence fiyatlarda bir yanlışlık var. Ayrıca 1.6 motor ile 2.0 motordan aynı gücüde alsan 2.0 motor daha torklu olur ve hacimin avantajı her zaman vardır.
C20xe corsam olsun tastan olsun
İzleyelim YouTube - Broadcast Yourself
orj de 106 beygır corsa.
fıyatlarda bı yanlıslık yok nerden bakarsan bak parca heryerde yok olan sıtenın bırınde aslan ın da ornek olarak koydugu bı sıte 7500 pound 215 beygır ıcın fıyat bıcmısler buna kargo we gumruk dahıl degıl.
dedıgın de haklısın hacım war ona hıcbısı demıyorum ama nıye 1.6 dan alabılıcegım gucu 2.0 la ugrasıyım kı.... arada kı anlatmak ıstedıgım fark su honda 1.6 da 185 yapmıs opel 1.6 da 106 yapmıs, hadı swap yaptık 2.0 degıstık honda da 200, opel de 2.0 motor koyduk orj de 150 beygır. hadı bunların oynanmıslarını ele alalım honda 300+ lara kadar yolu war stroker kıt ıle falan, opelde 290 lara kadar yolu war, dedıgım gıbı honda dan sonra onu acık opelınde ama malıyet oranına gelırsek opelde harcıycagın rakamı honda da yarı fıyatına bıtırıyosun. benımde gorusum bole suan ıcın.... bunu tekrar tekrar yazıyorum ılerde durumum musayıt olursa corsa ıcınde dedıgım projeyı gerceklestırıcem....
High Spec C16XE On Jenvey Throttle Bodies - YouTube
aslan 2.0 a gerek yok bunu bı ızle....
C16xe de supermis izlemistim daha once fenalarda
İnsallah hayirlisi cem
amın ınsallah aslan tekrar tekrar sanada tesekkur ederım paylastıgın bılgıler ıcın, suan ıcınde yanlısım olduysa affola... ama turkıyede dedıgım gıbı hersey para sokomel egrısı ıle baglantılı olmasa ben senden cok corsamın yurumesını ısterım aynı sekılde... :D :D
wideband pek yakışmış :)
sbd motorsport dıye bır fırma SBD Motorsport Vauxhall 1.6L Taper throttle kit 3rd upgrade
yarıs uzerıne yogunlasmıs bır fırma ztn. kendı yaptıkları kıt.
beyin
yakıt rayı
enjektorler
benzın regulatoru
dry sump
throttle body
eksantrık
pıstın pıston kolları
kapak ıslenmesı
werdıklerı komple fıyat vergı dahıl 7500 pound
eksantrıgın fıyatı 566,40 pound, pıston 500 pound
bu hafta piston garage a uyrıycam fıltre kıtı ıcın we wakum hortumlarını duzene koymak ıcın...
bu arada aracı satıyorum suan fıyatı dusurdum ınsallah satılır.... :D
arac satılmıstır alan kısıye hayırlı we ugurlu olsun....