inşallah inşallah :D en yakın zmnda inşallah...
Printable View
hmm anladım. hayırlısı olsun hakkaten güzel proje. en başından beri takip ediyorum. açıkcası imrenerek bakıyorum resmen. parçalarını felan çok iyi seçmişsin. rs i sattığına değecek öle gözüküyor şuan :) rs kadar gider mi gitmez mi bişey diyemem ama ondan eğlenceli bi araç olacağı kesin. umarm sorunsuz tamamlarsınız herşeyi.
ya ne yalan söyliyim clio mu ozluyorum bunu ztn bılıyodum ama yapabılıcegım bısıy yoktu ınsanın bazen elınde olmayan durumlar wardır buda benım basıma gelen bısıydı... suan o durum kalmadı suan deseler satarmısın satmazdım... ama yapıcak bısı yok suan ıcın corsa yı aldım bunu en ıyı sekılde yurutmek ıcın son kurusuna kadar paramı dokucem buna :D
hayırlısı olsun vardır hayır. rs de çok iyi bir arkadaşa gitti. eminim oda çok iyi bakacaktır araca. zaten az olan bir araç en azından değerini bilen birine gitti.
ses uzun yolda ıken we yuksek gazda kesılıyo... ama rolantıde gerı gelıyo ustam herseferınde lıfter dıyo sımdı bıraz arastırdım dedıgı gıbı bı sonuca ulastım ayrıca daha onceden annem arabayı satarken bırıne gostermek ıcın ben gıtmıstım musterı ıle beraber onun kendıı ustası ıtıcı sesı war hafıften demıstı dıye hatırlıyorum ama sınıırımı bozuyo ses ınsallah yakında gecer
maşh arkadaşım uğraşıyosun emek harçıyosun kazasız belasız sürüşler iyi günlerde binmek nasip olsun her zaman
Yag pompasi degisti tabiki. Suan saatlerimizde baglandi egt saati hic gostermiyo bitek acilirken bi oynama war o kadar. Wideband da srn yok testini yaptim balata spreyi sikilmis bezle sardim once hawaya tutup snrada beze sardim hmn zengine dusmuyo fakirdeyken. Arac rolantide 15.3 15.5 16 lara kadar cikiyo
sımdı bıraz yol yaptım arac sabıt gaz 14.7 14.6 15.0 cıwarı gezıyo normal mı ??
saatlerımızı taktık bunlarda fotografları we wıdeolar...
http://img823.imageshack.us/img823/7599/img0335mj.jpg
http://img834.imageshack.us/img834/4650/img0338krr.jpg
afr mden bırkac vıdeo sogukken calısma halı...
cem nasıl gidiyor ? ?Rodaj bittimi , inşallah sorun yaşamamışındır..