User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
171 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: 1998 Corsa GSI yine yeni yeniden...

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi maşallah cem hayırlısı ile rodaj ıvır zıvır bitsinde kadrtanını görelim
    inşallah inşallah en yakın zmnda inşallah...

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lifter sesi diyo sürekli ustam bende... bi kaç yağ değişiminden sonra düzelicegini sölüyo
    hmm anladım. hayırlısı olsun hakkaten güzel proje. en başından beri takip ediyorum. açıkcası imrenerek bakıyorum resmen. parçalarını felan çok iyi seçmişsin. rs i sattığına değecek öle gözüküyor şuan rs kadar gider mi gitmez mi bişey diyemem ama ondan eğlenceli bi araç olacağı kesin. umarm sorunsuz tamamlarsınız herşeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hmm anladım. hayırlısı olsun hakkaten güzel proje. en başından beri takip ediyorum. açıkcası imrenerek bakıyorum resmen. parçalarını felan çok iyi seçmişsin. rs i sattığına değecek öle gözüküyor şuan rs kadar gider mi gitmez mi bişey diyemem ama ondan eğlenceli bi araç olacağı kesin. umarm sorunsuz tamamlarsınız herşeyi.
    ya ne yalan söyliyim clio mu ozluyorum bunu ztn bılıyodum ama yapabılıcegım bısıy yoktu ınsanın bazen elınde olmayan durumlar wardır buda benım basıma gelen bısıydı... suan o durum kalmadı suan deseler satarmısın satmazdım... ama yapıcak bısı yok suan ıcın corsa yı aldım bunu en ıyı sekılde yurutmek ıcın son kurusuna kadar paramı dokucem buna

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı olsun vardır hayır. rs de çok iyi bir arkadaşa gitti. eminim oda çok iyi bakacaktır araca. zaten az olan bir araç en azından değerini bilen birine gitti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı olsun vardır hayır. rs de çok iyi bir arkadaşa gitti. eminim oda çok iyi bakacaktır araca. zaten az olan bir araç en azından değerini bilen birine gitti.
    tahmin ediyorum ki oda benim kadar ilgilenicek aracıyla we dahada guzel bı hale sokucak kı amortısorlerı gercek coıllerle degıstırırek basladı dıye bılıyorum

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egzoz sıstemını tercıh etmemde kı sebep eskı clıomdakı gıbı cok bagırmasını ıstemememdı, polısle cok sıkıntı cektım arabayı satmadan bıgun once bıle ceza kestıler arabayı satıcam yarın dıyorum adam dınlemedı... 2. cısıde aslan87 nıcklı arkadas 51 den buyuk boru kullanma dedı, headersımız 45 lıktı gelen lexmaul un borularıda 48 lıktı, egzozcuda boruları bukerken bogum yapıyodu bende ole ıstemedıgım ıcın elınde neler war dıye baktım krom 50 lık tam ıstedıgımız gıbı oturuyodu o yuzden bole kullandım kı aradakı spıralde 50 lık bu yuzden bole kullandım...
    51 iyidir corsada orta susturucuyu soktugun zaman bile performas olarak dusuyor her kombinasyonu denedik iyi bir karar olmus ses bana bi garip geldi canli dinlemek lazim avans sesi gibi degil sanki gaz verdiginde durum ne ses kesiliyormu artiyormu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ses uzun yolda ıken we yuksek gazda kesılıyo... ama rolantıde gerı gelıyo ustam herseferınde lıfter dıyo sımdı bıraz arastırdım dedıgı gıbı bı sonuca ulastım ayrıca daha onceden annem arabayı satarken bırıne gostermek ıcın ben gıtmıstım musterı ıle beraber onun kendıı ustası ıtıcı sesı war hafıften demıstı dıye hatırlıyorum ama sınıırımı bozuyo ses ınsallah yakında gecer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    51 iyidir corsada orta susturucuyu soktugun zaman bile performas olarak dusuyor her kombinasyonu denedik iyi bir karar olmus ses bana bi garip geldi canli dinlemek lazim avans sesi gibi degil sanki gaz verdiginde durum ne ses kesiliyormu artiyormu
    suan headers 45 lık headerstan sonrakı 20 cm lık mesafe 50 lık borudan gerı kalanı komple 48 lıkten olusuyo suan sesı cok hosuma gıttı, ıstedıgım gıbı bı sonuc cıktı ortaya clıo nun asırı sesınden sonra rahatca egzozlu bı sekılde gezebılıcem ona sewınıyorum

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşh arkadaşım uğraşıyosun emek harçıyosun kazasız belasız sürüşler iyi günlerde binmek nasip olsun her zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşh arkadaşım uğraşıyosun emek harçıyosun kazasız belasız sürüşler iyi günlerde binmek nasip olsun her zaman
    eywallah cok saol ınsallah emeklerımızın karsılıgını alıcaz...

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ses uzun yolda ıken we yuksek gazda kesılıyo... ama rolantıde gerı gelıyo ustam herseferınde lıfter dıyo sımdı bıraz arastırdım dedıgı gıbı bı sonuca ulastım ayrıca daha onceden annem arabayı satarken bırıne gostermek ıcın ben gıtmıstım musterı ıle beraber onun kendıı ustası ıtıcı sesı war hafıften demıstı dıye hatırlıyorum ama sınıırımı bozuyo ses ınsallah yakında gecer
    yag pompası degıstırmıstınız dımı onla ilgili sıkıntı yoktur sanırım doldurmuyorsa sıkıntı vardır sonradan kesecek diye bişey soz konusu olamaz bence ama yag ne kullanıyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yag pompası degıstırmıstınız dımı onla ilgili sıkıntı yoktur sanırım doldurmuyorsa sıkıntı vardır sonradan kesecek diye bişey soz konusu olamaz bence ama yag ne kullanıyorsun
    Yag pompasi degisti tabiki. Suan saatlerimizde baglandi egt saati hic gostermiyo bitek acilirken bi oynama war o kadar. Wideband da srn yok testini yaptim balata spreyi sikilmis bezle sardim once hawaya tutup snrada beze sardim hmn zengine dusmuyo fakirdeyken. Arac rolantide 15.3 15.5 16 lara kadar cikiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sımdı bıraz yol yaptım arac sabıt gaz 14.7 14.6 15.0 cıwarı gezıyo normal mı ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saolasın : ) Bu RS'i aldım minibüse binmeye başladım.. Heryere götürmüyorum, bilmediğim yere gitmiyorum Eski RS' in anahtarını üzerinde bırakıyordum ....
    172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tahmin ediyorum ki oda benim kadar ilgilenicek aracıyla we dahada guzel bı hale sokucak kı amortısorlerı gercek coıllerle degıstırırek basladı dıye bılıyorum
    Abi kısmetse 1 ay içinde değişcek coiller.. Suan orjinal egzoza dönüyorum öncelikle... huzur spec yapcam aracı ...

Kazasız belasız sürersin inşallah aracını, çok güzel olacak tam anlamıyla bitince...
    172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FeaTuRiNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kısmetse 1 ay içinde değişcek coiller.. Suan orjinal egzoza dönüyorum öncelikle... huzur spec yapcam aracı ...

Kazasız belasız sürersin inşallah aracını, çok güzel olacak tam anlamıyla bitince...
    walla sımdıkı arabada gene egzoz war ama clıo dakı gıbı bagırmıyo asıl huzur burda ortaya bı sustrucu yeterlı .D

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saatlerımızı taktık bunlarda fotografları we wıdeolar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    afr mden bırkac vıdeo sogukken calısma halı...

BORKED

BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cem nasıl gidiyor ? ?Rodaj bittimi , inşallah sorun yaşamamışındır..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)