Rengi çok güzel olmuş. Beyaz jant taksan, harika olur bence abi.
Kazasız belasız...
Edit: Benimle aynı anda yazmıssın zaten beyaz jantları...![]()
masallah. renk cok iyi. devamini merakla bekliyorum
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Sanki forumda daha önce birinin profil resminde görüdm böyle bir renk, yanılıyor muyum acaba, bu muydu yoksa ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Forumda pek yeni değilimde.. BoraRs in Erhan Racing Blue Yaptı Yazdığını Ve Birilerininde (Cliosportve) O Proje Bitmez yazdığını görünce Paylaşmak İstedim Proje Finalinden Fotoları..
yalan değil abi bende bir sene daha bitmez diye düşünüyordum ve sevindimde aracın bitirilmek üzere olduğunu görünce. 1 sene az değil. geç olsunda güç olmasın. hayırlı uğurlu olsun. ben çok beğeniyordum bu rengi zaten.
elinde imkan cok. inş motoruylada güzelce ilgilenilip sayılı rslerden olur hem rengi hem gidişiyle.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Maşallah renk farklı ve çok yerinde olmuş kazasız belasız binmek nasip olsun detaylı fotoğraflarını görmek hakkımızMk2 arka tampon ve yeni 1 takım farla nokta olur. Nazar değmesin.
Hayırlı olsun, güzel olmuş. Detaylı fotoğrafları merakla bekliyorum.Kazasız, belasız.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Hoş geldin abi şu arabanın bitmiş halini merak ediyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)