Bujr 52 bi turbo olamamıştı oda olsun bakalım![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
turbo 306 ...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
kayseri nelerin başından geldi bu işten temiz çıkarr beklenmedik ustlardan beklenmedik hareketler gorduk k20 swapta oldugu gibi mmpower iftar sofrasına gittik orda civic e k20 swaplıyan ustayı gordumusta bumu derken k20 swap catirdayinca agzım acık kalmıstı proje car bolumunde var
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
umarım işiniz rast gider 306 turbolamak zor iş tir hele sorunsuz çalıştırmak ondan daha da zor iş tir inşallah istediginiz performansı alırsınız....
parçalar nedir liste görelim.
Beyin ne kullanılacak ve turbo manifoltu ne olacak kim yapacak yada Aftermarket mi olacak ?
yani listeyi en yukarı konunun başına alalım
Kolay gelsin şimdiden allah sabır versin![]()
sıkıntı olmasına olurda zaten ufak tefek sıkıntılar olur inşallah büyük sıkıntılar olmadan, sağlıklı şekilde olması tek temenni..
Böyle bir projeye kalkışmanız güzel yürek ister tebrik ederim.. Fakat işiniz cok zor bunu sizde biliyosunuzdur ustanızda farkındadır umarım
Manifoldu egzozu kayseride yaptırmayla uğraşmayın madem boyle bır projeye kalkışıyosunuz parayada kıyın sağlıklı yürüsün..
Birde merak ettim yapan usta daha önce atmosferik bir aracı turboladımı ?
Allah kolaylık versin ..
ALLAH yardımcınız olsun projenizde güzel olur umarım sorunsuz binersiniz.specleride yazarsanız..fotolardan az cok belli oluyo..aslında..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Daha önceden yaklaşık 6 sene önce turboladık. Tabi ozamanın şartları bukadar geniş değildi. 3 tane ems aldım olmadı olmadı olmadı. Turbo monifoldunu yapıcak usta ciddi anlamda işi bilen usta olması gerekli. Silindir kapağı yapısından dolayı yağlama problemi oluyo ve ağırlıktan monifold patlatıyo.
Allah sabır versin. Makaraya sarılacak bi tarafı yok ancak ciddi emek zaman ve para istiyen bi iş. Benimlede alay ettiler olmaz dediler. En son hala benim bıraktığım halde(motor içi dahil)bizim ozaman yaptığımız malzemeler ile geziyor.
istediğin zaman kafana takılan şeyleri sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum. Ancak daha başlamadıysan vazgeç bu sevdadan. Ben aracımı atmosferik (egzantirik, yay, şapka, portpolish, emme monifold işlemi) olarak devam etseydim şuan emin ol kenarıda dururdu satmazdım.
Bizde bu gece BUR un muhabbetini yapıyorduk Emin arkadaşımız bir 106 almış kayseriden arada bur da kaynadı..
Maşallah allah utandırmasın..Kayseri sağlam araçlar çıkartıyor..
Benimde 306 gti ım varken (59 FD 306) çok istemiş ve bilenmiştim turbo yapmak için.Parada vardı ozamanlar ama bir türlü cesaret edememiştim.O cesaretsizlikle turbolamadan binip binip satmıştım.Sizi cesaretinizden ötürü tebrik ederim.Allah utandırmasın.
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.. gerçekten kolay bir iş değildir turbolamak bu projeye giriş yapmak kafa taslak bişeyler düşünürsün şu parçalar vb vb dersin ama çok aksilik çıkar kolay bir iş değildir. bu işin içine giren bilir.
Dostum umarım Proje güzel dertsiz tasasız tamamlanması dileğiyle.. Umarım güzel memleketimiz kayseride anlının akıyla bu projeyi çıkaracağına inaniyorum.![]()
Tolga Say.
Project01 Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)