Eğer maliyetin önemi yoksa aşağıda linkini verdiğim kitin iş yapacağı kanaatindeyim eğer fiyakalı adı custom olan benim kullandığım adı bülent ersoy işi olan şekilde yapılıcaksa işiniz zor o proje hiç bitmez turbonun lokasyonundan dolayı manifoldun çok önemi var iki günde bir çatlar patlar kaçırır hayatı zehir eder negatif şeyler söyleyerek şevkini kırıyormuşuz gibi görünsede madem görüşlerimize birşey sundun bizde gerçekleri yazalım gaz vermekle değilde karşılaşacağın problemleri söylemekle sana yardımcı olabiliriz kanaatindeyim bende 2001 306gti vardı sırf turbo takmak için almıştım ama vazgeçip sattım şuan a kadar gördüğümde bir araç var gt28 var üstünde zannedersem goofy motorsport yapmıştı ama ne videosunu gördük ne gidişini![]()
Peugeot 306 GTI Turbo | DP-engineering
..::PASSATURBO1::..
bu işe Başlamak yürek isterbaşlanmış bir şekilde bitirirsiniz inş. kayseri buraaya akmış maaşşALlah
inş. yürür makina
![]()
Vw MK2 GTi
Hergestellt in Deutschland
EXCLUSIVE GARAGE
Dp engineering e bi çok defa mail attık. Ama adamların en son dedikleri üretmiyoruz özel sipariş olur ve 6 ay gibi bi zamandan bahsettiler. Şuan bilemem ne olduğunu ama sorumsuz bi firma
Gt28 li araç benim aracımdı. Aracın sahipleri bu işlerle işi olmayan sadece zevkli araç kullanmak istiyen adamlardı. Benden sonra 3 defa el değişti. Dediğim gibi video çekicek roll e çıkıcak adamlar değildi. En son 3 ay önce bindik ve hatta kaza yaptı. Araç gayet güzel ve sağlıklı yürüyodu.
İnşallah sorunsuz olur![]()
ehh bee2008de 306 gti'ımız olduğu zamanlar hayallerimin aracıydı kırmızı fena duruyordu
sonra bi kayboldu şimdide turbo'lanıyor inşallah beklediğiniz sonuca ulaşırsınız . hayırlısı olsun
Peugeot Sport
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)