yok canim ne sakincasi olsun bilakis zevkle
bizimki deneme degil hakancim bizimki makara kukara maksat muhabett olsun
o zaman havalarin musait bi gun once guzelcene bi wax day ( cilalayalimki surtunmeyi en aza indirirelim ahuahuah ) yapiyoruz aksaminada cikar iki sikariz![]()
er ist ein deutscher
afedersın ama stıcker'ları saıt kardesım yaptı,sana noluyo? arada sende sebeplendın ıste yemege say serfsız![]()
aynen yasarım,sızın cıla yaptırdıgınız yerde cılamızı yaparız,yemeklerımızı solerız ,makara kukara derken aksam olur cıkar ıkı stres atarız![]()
tamam yerimizde garantilendi ohhsaolasın valla
![]()
Hakan,bıraz once Uphıll de gazlıyan senınkımıydı?
Gercı kac Laci var bılmıyorum...
Yahu o nasıl ses,yıktı gectı ortalıgı...
10 Maşallah![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ulan daha arabamı bıle gormedın maloşbenımkı gıbı baska bı tane daha bul ben o arabayı sana bedava verıcem !!
hırbo
kanka ben o arabaya zamanında baktım 135 bın tl lık hasarı varve onlar sadece tramere yansıyan
![]()
aynen abı yıkık olan araba o..sacma sapan bısey![]()
kanka o arabayı biz topladık hemen hemen (aynı arabadan bahsediyor isek) 135 bin tl lik hasar çıkmadıda neyse önemli değil pert perttir sadece malzemelerin dışarıdan gelmesi çok uzun sürdü o kdr
arabayı gördüysen çift airbag ön sol far kaput tampon sol çamurluk ön cam..ön travers taşıyıcı aks butun kulaklar kırık motor konsola kaymıs vaziyetteydi aynı araba ise tabi...
amk neyin geyiğini yapıosak...
Elalemin korveti döndü dolaştı bizi gerdi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)