maşallah maşşalla hacı bızı pavyona goturursun artık :D
Printable View
maşallah maşşalla hacı bızı pavyona goturursun artık :D
Maşallah kazasız belasız :)
Maşallah semtin en güzel vettesi :) Emre o elindeki TESPİH Mİİİİ!!!! :D
maşallah vetteye :D
SXX 87 x5 sizdemiydi hako yaw :)
kaliperler sarı olmamıs :)
maşallah vetteye
hayalimdeki araclardan biridir vette...
allah nazardan saklasin.
tek bir onerim kaliperlerin govde rengine yada silver yada siyah :D olarak boyanmasi.
maşşallah abi allah kaza bela göstermesin güle güle kullanın
Deli makine! Hayırlı olsun, keyifli, güzel sürüşler..
Maşallah çok güzel.Kazasız belasız sürüşler :)
renk mükemmel kazasız belasız
yok be gardasım,araba elıt olabilir belkı..ama sahibi elit değil sıkıntı orda işte :D eyvallah kardesım cok saol bu arada :)
çok tesekkur ederım saolun :)
tamam be ne kızıyon !! okadar para verdık yıkattık cıla yaptırdık..ınsanın hevesını kursagında bırak olurmu !!! küstüm !! :D
Allah c.c razı olsun :)
eyvallah cok tesekkur ederım..benımde evın otoparkına girmiyo valla,bende ılerdekı otoparka koyuyorum..sızın orda varsa girişi düzğün biyer,bence hayalınden vazgecme..al gitsin :)
Allah c.c razı olsun semihim,çok saol gardasım :)
eyvallah utku saol gardasım :)
demk beni ispikleyen sendin abi..10 ceza puanı aldım..sanada küstüm !! :D saol abi bu arada :)
angara pavyon geceleri..ahhhh ahhh yokki bi cengaver elimizden tutaydıda gotureydi :D
Allah c.c razı olsun cok tesekkurler :)
Allah c.c razı olsun gardasım..ulan dunkü o şiş mıdemı yaktı kustum faan sızde bısey varmı :D
aynen serkanım sgr 87 bizim arac :) Allah c.c razı olsun gardasım bu arada :)
aynen daha olmadı ama olacak insallah :D saol omerım :)
cok tesekkur ederim :) kalıperler sarıya boyanacak ınsallah..bu hafta içi bıter ınsallah..zamanım pek yoktu ama sımdı zamanım var :)
ulan nasıl kırıldı cat dıye o cetvel !!! :D
cok tesekkur ederim,saolun :)
çok tesekkurler saolun :)
cok tesekkur ederim :) orada aslında tam basmadı..yenı kullandıgı ıcın yarım gazdan bıraz fazlasını verdı..tam gazla daha urkutucu oluyo :)
çok tesekkur ederım saolun :)
Dül dül sıkıntı :)
Kanka bende de sıkıntı yok,domuz gibiyim :D
Cetvel gitti ustaa :D
Su araba kiymetini bilicek birisine gider insallah yoksa harbi cok uzulurum. Yaniyo abi makina masallahi var :)