maşallah maşşalla hacı bızı pavyona goturursun artık![]()
maşallah maşşalla hacı bızı pavyona goturursun artık![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
maşallah vetteye
SXX 87 x5 sizdemiydi hako yaw![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hayalimdeki araclardan biridir vette...
allah nazardan saklasin.
tek bir onerim kaliperlerin govde rengine yada silver yada siyaholarak boyanmasi.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
renk mükemmel kazasız belasız
yok be gardasım,araba elıt olabilir belkı..ama sahibi elit değil sıkıntı orda işteeyvallah kardesım cok saol bu arada
çok tesekkur ederım saolun
tamam be ne kızıyon !! okadar para verdık yıkattık cıla yaptırdık..ınsanın hevesını kursagında bırak olurmu !!! küstüm !!
Allah c.c razı olsun
eyvallah cok tesekkur ederım..benımde evın otoparkına girmiyo valla,bende ılerdekı otoparka koyuyorum..sızın orda varsa girişi düzğün biyer,bence hayalınden vazgecme..al gitsin
Allah c.c razı olsun semihim,çok saol gardasım
eyvallah utku saol gardasım
demk beni ispikleyen sendin abi..10 ceza puanı aldım..sanada küstüm !!saol abi bu arada
angara pavyon geceleri..ahhhh ahhh yokki bi cengaver elimizden tutaydıda gotureydi![]()
Allah c.c razı olsun cok tesekkurler
Allah c.c razı olsun gardasım..ulan dunkü o şiş mıdemı yaktı kustum faan sızde bısey varmı![]()
aynen serkanım sgr 87 bizim aracAllah c.c razı olsun gardasım bu arada
aynen daha olmadı ama olacak insallahsaol omerım
cok tesekkur ederimkalıperler sarıya boyanacak ınsallah..bu hafta içi bıter ınsallah..zamanım pek yoktu ama sımdı zamanım var
ulan nasıl kırıldı cat dıye o cetvel !!!![]()
cok tesekkur ederim,saolun
çok tesekkurler saolun
cok tesekkur ederimorada aslında tam basmadı..yenı kullandıgı ıcın yarım gazdan bıraz fazlasını verdı..tam gazla daha urkutucu oluyo
çok tesekkur ederım saolun![]()
Dül dül sıkıntı![]()
Su araba kiymetini bilicek birisine gider insallah yoksa harbi cok uzulurum. Yaniyo abi makina masallahi var![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)