hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..
yanlılmıyorsam 1 kez tekirdağ'a giderken görmüştüm aracıçok temiz ve güzel duruyordu fazlada basmıyordu sahibi
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin![]()
hako başkan güle güle kullan.sonunda buldun gönlüne göre,çok sevindim senin adına.Allah nazarlardan korusun
renk duruş harika beklediğinize değmiş iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah
Allah c.c razı olsun kardeşim,buna bınmeyı dusunuyorum,zor bela buldum hemde içime sinen bişey olduhayırlısı diyelim z06 alana kadar bu kahrımızı cekıcek
çok teşekkür ederim saolun
kanka çektiricem merak etme,sence ben o motorun orda kalmasına musade edermıyım?
Allah c.c razı olsun çok tesekkur ederim
Allah c.c razı olsun çok saol,valla bigün araba ararken yollarda can vericem galiba![]()
kanka allah kaza bela vermesin güzel günlerde kem gözlerden uzak kullan...
en kısa zamanda test sürüşünü yapmam gerek bende alıcam biliyorsun![]()
hakan allah iyiliğini versin ya " o plaka içine kaçıyo" yazdın lan dedim noluyo " komandosu var" diyince anladım ama koptum![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
hayırlı olsun hako maşallah guzel fotolar bekliyoruz ha![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
çok saol Allah c.c razı olsun kardeşim
amin..çok tesekkur ederim saolun
çok tesekkur ederim..aynen sahibi gazlayan sıkan biri değildi..usul usul kullanıyodu
eyvallah aybarsım çok tesekkur ederim kardeşim,senınde hakkını odıyemem kardesım cok saolasın
cok tesekkur ederim saolun
Allah c.c razı olsun çok tesekkur ederim..bakımı bıraz zor olucak ama cilananınca bıseye benzer dıye umud edıyorum![]()
Maşallah ama bunu kutlamak lazım yani kurban vs. bi baklava maklava getir de yiyek başkanhe cilasının eksiğini tamamlayak da fotoğraf işi bende
)
tekrar masallah dıyım hakan yanlız bı onerım var renk tası capagı cok bellı eder hanı ben olsam seffaf kaplıyolar ya tastan copten zedelenmesın dıye boyada korunmus oluyor ılerde cok goze batıyor sonra
maşallah renk olayı bitiriyor
advan koyulduğunu düşünemiyorum bu aracanazar değmesin inşallah güle güle kullanmak nasip olsun
vayy.mutlu sonları seviyoruz. maşallah allah kaza bela göstermesin
eyvallah azizim cok saol gardaşım,yaw bıtane daha var bunun sıyahı twın turbolu ama gel sanada onu alalım
hee yaw tusuna bastı adam bız sasırmıs gozlerle ''bu seytan ıcadıdır !! amerıkanın bır oyunu olsa gerek !! '' dıyerekten sokme kararı aldıkkomandosuda var haa
![]()
cok tesekkur ederim saolun
kanka cekebileceğimin en gralı bu,yek megapıksel var olum,telefon bile isyan ediyo degıstır benı diyecok saol kankam ıyı dıleklerın ıcın
semıh efendı nerde ? gözüne sokucam bunu..adam bunalıma sokmustu benı artık
![]()
saol kardesım,valla z06 alırsam bu gıder..gözünün yaşına bile bakmam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)