masallah yaa emek var emek suayıp bahsetmıstı helal olsun...
abi hırs yaptırdılar noldu gördün, sende yaptırma hırs askere gider ayak bana :Partık parlat cilala yapıyorum ben
iddialı dene zaten geçmeye git um'yi daha öncede söyledim ben olsam öyle yapardım![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
bir kaç eklenti yapıldı. yoğunluk dan zaman ayıramıyorum. bir bilemedin iki haftaya yürümeye başlar.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Yeni resim yok mu?
Kolay gelsin..
gelecek yakın zamanda.
MagicPerformance
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
190 n zaman olmuş
eren ilanın neler yapıyor bak gördünmü. yürümüyor a çıkarmışın adımızı 190 hp sökük gtiı 3 4 boy geçti yazarak![]()
MagicPerformance
Umut abi tech'teki satılık konusuna 190hp sökük 206 geçmişsin falan yazınca dedim herhalde gs 190hp. O akşamda masada konuşurken tahmini güç 180 190 demiştiniz ya ondan.
Yoksa 174 olsun kardeşim fark etmez. Biliyorsun maksat gönüller bir olsun
Hem yürümüyor bilmeleri daha iyi. Öbür türlü gözüne kestirdiğin kaçıyor![]()
![]()
Millet ayarli olsada ayarsiz arac die bahane bulur bizimkilerde ayarsiz rolle gider bide 190hp derbu camiada icin temiz olmucak
kurtlar vadisi gibi
Umut abi hala yalanci dynonun etkisinde kalms hani 189hp iken stock ug 206 ile yanyana gidiyodu yao dynonun icinden hamster cikti
![]()
Dostlar,
Ben hicbir zaman kimseye catkapi deneyelim demedim. Bana diyenler oldu kirmadim denedim. GS denemesindede onceden haberlesildi. Ortak karar alinan birgunde bulusuldu aksaminda denendi. Ayari tamdir yarimdir eksiktir bilemem.
Ozetleyelim: Williams 174 hp bir 206dan her devir ve viteste hizli.
Bu sekil konusmak istemiyorum ama sanki kendi kendime hayal goruyormusum gibi imalar hissediyorum. Hos degil.
Gs artik daha hizliymis. Denenir bu seferde 206 gecer. Olabilir mumkun. 1 avuc civata. Yeter ki detaylara takilmayalim gonuller bir olsun
Nisan ayina kada arabayi rollere cikarmayi dusunmuyorum. Nisan ile birlikte isteyen her 206 ile denerim. Videolar cekilir paylasilir. Muhabbet edilir sohbetler edilir.
Ben efendilik ve sicak kanliligim dosthaneligim ile bilinirim. Konunun gidisati kotuye dogru gitmeden yazayim biraz dedim
MagicPerformance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)