Hayırlı olsun kardeşim..güle güle kullanın.
Hayırlı olsun kardeşim..güle güle kullanın.
bi espri yapıyıme30'u bi alırken bide satarken seviniyorsun
kolay gelsin hayırlı olsun ciceeme
loadingleri bekliyorz
-ama yanlış egsoz seçimi
onun hakkı budur...
![]()
JoYTeaM
Arkadaşında dediği gibi bi alırken bi satarken seviniyosunValla en güzel e30 lardan birine sahiptim melihte bilir ama uğraşması , parçaları bulma , yakıtı falan filan yaz yaz bitmez sahipleri iyi bilir tadı cok başka hiçbir arabada olmayan bi tat ama götürüsüde ona yakın
![]()
yukarı kafa Dtm tarz eksoz her zaman sevmişimdir bmw'de , vahan almış heralde hayırlı uğurlu olsun melih allah kaza bela vermesin
Peugeot Sport
bakım yapmak gerekir binersin ama elin tornavida tutması lazım biz ilk e30'u yeni aldığımızda 6 ay ortalama her hafta sonu sanayiide gezdik 6 ay-1 sene sonra bi düzene girdiğinde araba o zaman rutin bakım yapılır devam edilir
Güzel arac masallah bende 36lara fena sarmıs durumdayım rexi verip üstüne ekleyi alayımmı diye düşünüyorum bakalım hayırlısı kazasız belasız sürüşler melih
güzel takas yapmıssınız melih kazasız belasız![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Yorumlar için herkese cok teşekkürler. Egzoz idareden takıldı. Eldeki egzozu taktik, direskyonunu değiştirdi 106daki spor direksiyonunu taktı. Far+sis xenon yapıldı suanda tesisatı yapılıyor. Araç tuplu yakıtı gayet guzeltelefondan giriyorum ondan tek tek cevap veremedim herkese cok teşekkürler yenilikler oldukça resim eklicem
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Aracı Vahan aldı doğrudur 106yi verip bunu aldık eksiklikleri giderip keyfe keder yapıcaz inşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
hayırlı olsun vahan kardesıme
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)