hayirli olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
hayirli olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Hayırlı olsun diri bir araca benızyor..Verdiğiniz xs te fena değilmiş dodikli falan![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
hemen egsoza el atıcağına keske arka stoplarına el atsaydın
sondan öne doğru bi başlangıç olmus hayırlısıolsun msllah
maşallah resimlere bakarken eski e30 um aklıma geldi aracın kıymetini bilin değerli bi makina![]()
- masallahh
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. E30 zevkli ve yakışıklı arabadır ama yaşından dolayı biraz dertlidir. Bende de var şu an bi tatlı belaYakında fotolarını çekip paylaşıcam. Parça konusunda sıkıntınız olursa elimden geleni yaparım.
Parça konusunda pek sıkıntı yaşamıyoruz Aksaray sağolasun her türlü ihtiyacımızı karşılıyor mercekli sis farı aldık sıfır çifti 40-50 tl gibi bişeydi
Yorum yapan herkese çok teşekkürler. Tesisatı bitti yarın tamponlara american park takılcak. Yarın birkaç fotoğrafını çeker eklerim![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Far sis xenon ve american parklar. Direksyonla teybi falanda çekcektimde ayfon gece güzel çekmiyorFotolardanda anlaşıldığı gibi ön tampon istiyor aracımız
Toparlamaya devam ediyoruz tabikide
Farlara xenon taktık daha iyi görelim diye sarılarla hiçbirşey görmüyorduk. Xenondan sonrada bişey değişmedi şaşırdık sonra farla oynayınca baktık cam filmi var farlarda. Onları söktük şimdi önümüz aydınlandı
![]()
melih kendi üretimimim senın motora göre karter var normalde max 5cm düşer ancak benım karterle +5cm daha eklekırma derdın yok yanı hayırlı olsunbu arada
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Abi bundada karter koruma var. Bu halde altını sürtüyor yani basıcazda nasıl olacak inan bilmiyorum. Ben bastırırım gerisine karışmam Vahan efendi ne yaparsa yapsınŞu karteride gösterelim vahana belki alır
İzmitte coil yapılcak kardeşim ama işlerimizden dolayı bir türlü gidemedik. Karteri sıkıntı olduğu için ben arabayı tek alıp gitmek istemiyorum kırarım falan şimdi bmw yabancısıyım
Sağol kanka uğraşıyor Vahan bende foto çekip ekliyorum. Borbetleri beyaz LV kaplıcakmış ben olmaz diyorum o olur diyor yapıcaz buraya eklicez yorumlara bakıcaz ona göre ya kalcak ya sökcez![]()
karteri kırıp farketmezsenızde elımde komple motor var zarar etmeyın bak benı arayın![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)