maşallah, yakışıklı bugeye..
Koltuklar ramazandan çaldım ama astraı yüzünden pahalıya geldi anasını sattım
Çalmasan daha iyimiş olum neyse güzel olmuş moruk güle güle kullan.![]()
benim en özel gördüğüm kasası sanırım bu fikirde olan bir çok insanda var güle güle kullanın cezasız,belasız günlerde kullanmak nasip olsun...
///RENAULTsport
PPRMotorsport
Bugeye en ozel kasadir, bugeye haric uretilen tum impreza kasalarinin turbosuz 1.5 1.6 ve 2.0 versiyonu warken sadece turbo besleme ile uretilen tek model bugeye dir.
İlk gordugumde yuh a q dedim bu kasayi, zamanla gozler alisti, sonunda en hosuma giden kasa oluwerdi![]()
Metinim sti far dururken sakin baska far alma diyorum 1463257.kez![]()
Koltuklara bittim maşallah günden güne arac güzelleşiyor. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın...![]()
☻/
/▌
/ \
Bügün pasta cila ve ufak bi temizlik sonrası , turbo saturday
Uploaded with ImageShack.us
kazasiz belasiz, koltuklar iyi hosta metin arabaya binerken burnunu kiriyordu az kalsin, hatta ben dedim kirildi kesin ama allahtan birsey olmamis. abs sondururulur aslinda ilave devre ile, rear diffte sondurulur ama baya vakit alirdi , sikinti yaratmaz yanmalari , yansin mi dedik metinde sikinti degil dedi.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Resimler süper olmuş metin, ekranda da makat seramonisi war paso ne iş
Pasta war Cila war da ben neden yokum,insan bir haber etmez mi hacının?
kalan parçalar ne zaman gelecek,belli mi tarihleri?
Teşekür ederim şuan haber beklıyorum gece çekiceyiye yükledik yenı inmiştir sanaıye daha ama , söyenenler baskı balata dağılmş olabilir difransiyel olabilir veya saft takozu mu ne vrmış o kopmuş olabilirmiş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)