Çok güzel duruyoo maşallah....
Çok teşekür ederim ,
stok wrx ile şanzımn kırmak zor bi iş deniliyor normalde ama tabı yılların yıpranması ve önceki sahipleri vs. faktöü büyüktür muhtemelen
sti şanzımanı veya dogbox bilemiyorum rakamlar çok yüksek gerek varmı yokmu tekrar kırarmıyız bişeyleri , ve en önemlisi stok binmeye devam edermıyım yoksa arabayı bi şekilde yüklermiyim şuan kararsızım epey bu konuyla ilgili
masallah....
O zaman sanzimani biraz fazla yipratmis eski sahipleri sizden kaynaklanan bisey degil. wrx sanzimani gc8lere gore daha dayaniklidir. O turboyla kirmak zor. Yukluyecekseniz bi kere alin sti alin.
metın satılıklarda komple STI YÜRÜYEN wardı akslar şanzuman motor frenler flan 14 000tl gıbı bı rakam demişti arkadas konuyu bulamadım eger ugrasırım ımkanımda war dıyorsan fıyat fena deil.
hacım denizoğlu nickli bi mustafa var bi ona sor belki onda olabilir stı yuruyen bi fiyat versin yada 2,3,4 ppg dogbox dişlileri bulmak lazım yükleyeceksen ama motora upgrade fıkrın yoksa sıfır dişliler seni çoook uzun süre götürür en az şimdiki km kadar![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Maşallah son haliyle daha bi güzel olmuş Allah beterinden korusun en korktuğum şey arabanın masraf açması bu yüzden çok korkuyorum bu arabardan arabayı yüklemek bana hiç biz zaman mantıklı gelmiyo bi süre binip üstüne para koyup sti almak daha mantıklı yada size yeterli gelen aracı Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
sti şanzımanı alacaksan eğer, STI almak daha mantıklıdır, wrx alıp sti şanzıman, sti frenler, sti turbo, sti koltuklar ws. ws. ekipmanları taksan bir GC8 parası sıkışır wrx'e
WRX uslu çocuk aracıdır, yaramazlık yapacaksanız STI almak en mantıklısı![]()
bu aynı şanzuman olayı benimde başıma gelmişti ilk aldıgımız gc 8 o zaman daha gençtik tabi hevesimizden çok inceleyemek fırsatı olmadı arabayı 2001 yılıydı 98 gc 8 bayram arifesi 2 den 3 geçerken hızımızda 80 filandi takur tukur bi ses şanzumandan çektirdik aracı serviste actık bı baktık eskı sahibi dişliyi kırmiş kaynak yapılmış ondan sonra çok daha dikkatlı davrandık ımpreza alırken geçmiş olsun
Ucuz ucuz))))
Karişik kullanimda sehir ici 75 krş ,
Mesela bakim benim 2300 tuttu trigerde vardi icinde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)