maşallah. çok emek harcamışsınız konuyu zevkle takip ettim. jantlar çok degişik durmus iyi bence. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
maşallah. çok emek harcamışsınız konuyu zevkle takip ettim. jantlar çok degişik durmus iyi bence. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Birinci sayfadan başlayarak tum sayfaları okudum tum resımlerı ınceledım. Harcadıgınız maddi, manevi emek kesınlıkle tartısılmaz. Aracın yapım aşamasındakı ugraş için de kaportacınızın emegıne saglık.
İç döşemeleri ve stoplar benım ıcın ufak bır hayal kırıklıgı yarattı. Jant konusunda ufak dokunuslarla ( ince siyah çizgiler gri yapılarak ) hoş bir goruntu kesınlıkle yakalanacaktır.
Bu sekılde bır arac toplamak kolay degıl hem maddi olarak hemde emek, zaman vs olarak cok zor. Tuv'den sonrakı resımlerı sabırsızlıkla beklıyorum ama ön konsola ve doşemelere bı el atarsanız aracın daha şık olacagını dusunuyorum. Allah kazadan beladan korusun. Keyifle bınmenız dılegı ile
emeğine sağlık, bende e30 topluyorum fakat resımlere, torpıdoyu gorunceye kadar bakdım zevk tartısılmaz
gule gule kullan.
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
teşekkürler
eksikleri toparlıyorum baskı balata orj. takım geldi dellortolar hazırlanıyor
bu arada pasta cila vs işleri bitti
belki konsolun vs. rengini degiştirebilirim muayneden önce
anlaşılan muayne işleri yaza sarkıcak tümeksikler hallolana kadar
bu aralar işler çok yavaş ilerliyor gerek işlerin durgunlugu gerekse artık benimde biraz havalar dolayısıyla herşeyi askıya almamdan kaynaklanıyor
ama yaza girerken aracım heralde tamamlanıcak
artık sağ şeritten sahil turlarım başlar diye ümit ediyorum
burdan tekrar ve takrar iyi dilekleri ve eleştirleri için tüm yorum yapan herkese teşekkür ediyorum...
/// Swap 30
ellerinize saglık çok güzel bir araç çıkmış. renk seçimide muhteşem jantlarda çok güzel. kazasız belasız inş.
Herşey harika olmuş emeğinize sağlık. Tek kusur iç döşeme renkleri bence de.Hem boğulmuş araç,hem de göğüs mavi olunca basitleştirmiş..
Abi kesinlikle yanlış anlaşılmasın kişisel fikrim...
Araca ciddi emek harcanmış ki bu fotoğrafların buraya yüklenmesi bile ciddi bir emek..
Bence renk kırmızı olabilirdi harika dururdu özellikle jantları ben hiç yakıştıramadım klasikleşmiş e30 jantları bile daha şık duruyor bence.Son olarakta iç göğüs rengi o da klasik yapılmalıydı aşırı göz yoruyor ve görsellik anlamında kötü olmuş.
+
Harcanan emeğe,yapılan işe ve kişisel zevklere son derece saygılıyım yukarıda sadece kendi fikrimi belirttim elinize emeğinize sağlık siz beğendikten sonra söze ne hacet.. Allah kaza bela göstermesin güle güle keyifle kullanmanız dileğiyle maşallah.
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
teşekkürler yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için
bakalım gögüs içinde flok siyah düşüncem var olucak inşallh...
teşekkürler abicim yorumve düşüncelerin için
flok mavi ilk başta extrm oldu ama sonradan benide yordu ne yalan sölim
onuda tekrardan flok siyaha çeviricem alcantra gibi durması için
kapı döşemeleri orjinal tertemiz bulup takıldı deri olanından iç aksamda sadece
koltuk kenarları mavi kalıcak oda eminim çok az oldugu için daha hoş durucak
yani iç aksamda siyah daha agarlıklı olup maviler renk katıcak...
adam kümes almış, ok gibi e30 yapmış milletin yaptığı yorumlara bak (=
hocam elinize, emeğinize, sabrınıza sağlık. Allah kaza bela vermez inşallah.
Daha güzel jant modelleri denerseniz araç tadından yenmez bana göre (=
Son olarak da Maşallah (=
HVAC
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)