Maşallah Kazasız Belasız.
Evet sonunda baskılardan yıldım ve plastidiple boyadıgım konsolun berbat oluşuyla bir gaz ve hışımla söktüm arabada ne varsa...
Aslında boyarken ve olmayan boyadan sonra sökerken olan resimleride mevcut ama şuan işyerimdeki bilgisayarda onları ekleyemicem ama elimde son haline yaklaşan resimleri var..
bir ayı geçkin süredir aracın içi sökük ve param parçaydı ve artık kötü çekilmiş olsada yeni halinden bir kaç kara ekleyelim ...
Arka koltukların kenarı deri ortası Alcantara oldu hoşta oldu...
Orjinal arka perdeyide bulup montajını yaptım ve arka döşemelerde Alcantara kaplandı..
Koltukları spor koltuk olarak degiştirdim daha montajlamadım ama yakında sabitlerim.
Ön göğüs orta konsol vs. ne varsa Alcantara kapladım sadece mavi flocktan kaloriferde 1 parça kaldı hatıra olsun odabuyrun kalitesiz resimlerim....
![]()
/// Swap 30
Güzel olmuş abi güle güle kullan inşallah,artık daha yapacak birşeyin kalmadı herhalde arabaya![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Kardeşim saol güzel oldu içime sindi sonunda
Ama yapıcaklarım bitmez bu benim ufak oyuncağım ***** uğraşıp dururum bununla
Sıra motora ne yapıcam ona karar vermemde yaza iyi bir motorla girmeyi düşünüyorum![]()
/// Swap 30
içi siyah olunca daha bir güzel olmuşmaşallah kazasız belasız...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
konuyu çok öncedende okumuştum , yorum yapmadım çünkü içi mavi olunca ve eski jantlarla tam yıkım yaşanmıştım (ben bile )
ama şimdi herşey olmuş içi , dışı ,altı ,üste 4 4 lük derler ya tam ondan işte emeğinize cebinize sağlık böyle bi efsaneyi tekrar hayata döndürmüşssünüz tebrik ederim
son olarak motor'a swap kaldı sanırım diyip kanınızı ısıtıyim![]()
Livestrong
alcantra kaplamayı çok merak ediyorum bir gün sanayiye gitcem acaba dokunduğum zaman dişlerim kamaşacak mı merak ediyorum, sanki tikim var gibi o kumaşa
maşalah bu arada çok tatlı duruyor umarım alcantraya karşı bi antipatim yoktur![]()
![]()
Evrim gecirmis. Renk nokta olmus. Drift vs ile arabayi ziyan etmeyin kesinlikle. Kazasiz belasiz kullanin .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)