Araç çok güzel olmuş maşallah sübhanallah.Emek azim işçilik çok güzel.Ama içerideki mavi ton sanki boğmuş biraz şöyle bi krem renk çok iyi giderdi gerçekten.Tekrardan emeğinize sağlık.
Bu araç bu saatten sonra yürümek ister umarım öyle bir projenizde olur.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
yakından takip ediyordum konunuzu az önce fotoları görürken harbiden ağzımın suları aktı.renk on numara ama iç döşeme ve jantlar gelince kusura bakma ama harbi fenalık geçirdim.iç döşeme orjinal bile kalsaydı on numara olurdu herhalde.özet geçiyorum herkesin zevkleri farklıdır ama son yapılan işlemler o kadar emeği çöpe atmış
Maaşallah çok emek var kaportası boyası güzel olmuş bence yan pakolar+bbs+mor stop 10 numara olur farklı olsun demişsiniz ancak araç kasa ve rengiyle diğer e30 lardan farklı bence örneğin aşşağıdaki linkde tam oturmuş bu söylediklerim renkler ve zevkler tartışılmaz tabiki buda benim görüşüm
MMPower BMW E30 325i (EstorilBlue) Project - YouTube
Maşallah. Önemli olan içinize sinmesidir bence. Sonuçta buda sizin zevkiniz tartışmaya gerek yok.
İyi günlerde kullanmanızı diliyorum, Allah kaza bela göstermesin.![]()
tşkrler...
saolun sizinlede baya bi konuştuk bu yatık karbüratör olayını ama dediginiz gibi en mantıklısı heralde enjek.geçip turbolamak olucak bakalım hayırlısı diyelim yavaş yavaş oldu yavaş yavaşta devam edicem ...
saolasn önemli olan ömürlük olması geri kalan tefarruat
mor stop ilerisi için zaten aklımda olan bi durum ama bbs rs1 takmam kesinlikle.pakoları takmama sebebim aslında birazda uzun vadeli düşünmemde sonuçta ne yaparsanız yapın o pakoların arasından her türlü su çamur pislik vs girecek ve o kaportaya zararlı olucak bunları düşünerek hiç bulaşmadım pako işine böylede sade ve şık durdu hemde uzun vadeli oldu ...
Amin allah herkese kazasız belasız binemyi nasip etsin inşlh.
yorumlarınız içinde teşkrler...
/// Swap 30
Emeklerine sağlık.Şanslıymışsın iyi bir kaportacı ile iş yapmışsın.Senin yaptığın gibi bende baştan aşağı uğraştım ama şansızlığım kaportacım oldu hem zamanımı çaldı (8 ay lık işi neredeyse 1 yılı geçkin bir zamanda yaptı)hemde bazı yerlerin içine etti.Kazasız belasız iyi günlerde kullan.
Muhteşem bi değişim olmuş jantlar benım hoşuma gitti ama kesınlıkle cıddı sekılde basıldıgı zaman cok daha ıyı olacaktır kazasız belasız bınersınz ınsallah![]()
yalanmotors
araca jant olarak BBS takabilirdiniz sanki. ve içide siyah deri döşeme olabilirdi. gögüsde siyah kalabilirki. para harcamışken mor stop taksanız daha şık dururdu. birazda yere bassanız cok güzel olcaktır. emeginize sağlık cok güzel olmuş ama emek war allah kaza bela göstermesin
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
Çok emek verilmiş, Allah kaza bela vermesin.
Bence jantlar gölgelemiş biraz güzelliği, daha iyi bir seçim yapabilirdin.
Pakolar konusuna katılıyorum, çok daha hoş gösterirdi bence.
maşallah kazasız belasız.
maşallah allah güle güle bindirir inşallah![]()
Elimde e30 4 silindire uygun sıfır ön-arka Bilstein amortisörler var. İlgilenirseniz Ö.M atın görüşelim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)