Maşallah gerçekten çok güzel araç kazasız belasız kafadan biraz daha bastığınızda dahada iyi olur gibi![]()
Maşallah gerçekten çok güzel araç kazasız belasız kafadan biraz daha bastığınızda dahada iyi olur gibi![]()
maşallah kazasız belasız yay şart. senın garaja böyle girmiyosa garajını yaptır derımAyrıca foto makınesi ayrı bir güzel
![]()
Herkese teşekkürederim güzel yorumları için
İzmirdeki garaja çok bişey yapma şansım yokta Denizlidekine bi sistem düşünüyorum ama maliyetli olcak gibimaşallah kazasız belasız yay şart. senın garaja böyle girmiyosa garajını yaptır derım Ayrıca foto makınesi ayrı bir güzelMakina keşke benim olaydı arkadaşımdan ödünç almıştım bende
Yaydan sonra sadece arka taraflara spacer düşünülebilir tabi.Sanki spacerda lazım gibi. Maşallah çok güzel duruyor. Güle güle kullan
Teşekkürederim bende daha arabayı almadan önce ileride bu janttan takarım diyordummaşallah çok güzel özellikle jantlar çok iyi
Aracınızın hakıkatten masallahı var.Yanlız aracınızdan ote plakanıza hayran kaldımplaka için ugraşmadım desem yalan olur ama şansımda yaver gitti TAN istiyodum zaten sonundaki 89 da tamamen şans eseri oldu ama tam oldu
![]()
Ben ıstabulda yasarken TAN plaka arastırdım 600 milyar istedilero zaman ki cahilliğimiz ticari hat plakasıymıs
.şimdi muğladayım plkalar 2 harflı bır kac sene sonra 3 harfe gecıcek o zaman ayarlıcam bende Soyadımı plakama
![]()
Maşallah çok güzel aracın.. "Yay şart" diyenleri anlamadım anlayamayacağımda sanırım.. Keyifle kullanırsın umarım.
Üç harfe geçmesi yetmiyo yalnız T harfinede gelmesi gerekiyo malesef. Ben Torbalıdan aldım ordaydı t üç harfliler belli bi bağış yaptım ama yinede çok uyguna geldi![]()
Amin sağolun.Maşallah kazasız belasız
Sağolun. Aslında yay değilde runflat lerden kurtulmak şartMaşallah çok güzel aracın.. "Yay şart" diyenleri anlamadım anlayamayacağımda sanırım.. Keyifle kullanırsın umarım.![]()
Farlar niye öyle yanıyor ya, fotograftan mı acaba, uzun pozlama mı var ilk fotografta ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
uzun pozlama var tabi ama o yananlar far değilde daylightlar yani mecburen patladılar yoksa fotonun geri kalan her yeri karanlık kalıyo ikisinden birini secmek gerekiyodu yani. iki şekildede çektim ama bunu koydum mesela 6. fotodakilerle aynı konumda farlarım.
ilk fotoğraf dışında maşallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)