hangi ilçedeymiş bu araba eskiden :)
Printable View
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin...
boncuk gibi maşallah allah kaza bela vermesin hayırlı olsun
Amca seni çok sevmiş olmalı , kız istemeye gider gibi araba istemeye gittiniz dimi ? :D Sizin adınıza çok sevindim maşallah nazar değmesin araç çok güzel .
Maşallah Allah kaza bela vermesin, başka da böylesine stock bulamazdın sanırım :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullan.umarım hep böyle orjinal haliyle saklarsınız bu arabayı
maşallah allah kaza bela vermesin :)
maşallah boylesini bulmak zor :)
hayrlı ugurlu olsun nazar degmesın araba ok ok resımler anlatmıs herseyı hıc ustune konusmaya gerek yok...
Maşallah kardeşim ya Allah kaza bela vermesin..güle güle kullan..benim için önemli ve bir okadarda hoşuma giden bu yaşta insanların böyle spor araçları kullanması..bazen derler bana hep tek kapılı mı kullanacaksın...evet her zaman tek kapılı spor tarzda araç kullanıcam..:))
gti-selim hayırlısı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin araç bombaymış harbiden selim bari sende evinin adresini yazda bende izmir den geleyim kapında yatayım aracı almak için :)
Hayırlı olsun teyzeden amcadan olsa da olmasa da çok güzel araç.
Temiz ve bakımlı olduktan sonra aslında kimden olduğunun da bir önemi yok.
Fakat bu aralar o kadar çok teyze amca ilanı çıkmaya başladı ki, bütün hepsi de sözleşmiş gibi vti, type r ve saxo sahibi kişiler :)
Mugen panjurda teyzeden değildir umarım :)
aracın bütün bakım faturaları mevcur kaç binden kaç bine bakıma gittiğide belgeli arabanın anlı sonuna kadar açık..
bu kadar beğeni,ilgi yada maşallah gören bir araçın birileri tarafından çekilemeyip böle şeyler yazmasıda normal ki meyve veren ağaç her zaman taşlanır,yada kedinin uzanamadığı çiğer hakkında şok açıklamalar yapmasıda normal.....
masallah kardesim allah kaza bela vermesin. cok sanslısın guzel gunlerde kullan
Öncelikle böyle temiz bi araba bulduğunuz için çok sanslısınız kazasız belasız binmek nasip olur inşallah,
ama su arabaya tapmaktan ne zaman vazgeçcek millet merak ediyorum doğrusu?