maşallah maşallahh...
Printable View
maşallah maşallahh...
mugen panjuru siz mi taktınız :)
Öncelikle maşallah diyeyim ALLAH gönlüne göre vermiş güle güle kullan arkadaşım
Bende bitane kovalıyorum 35 yaşında bi ablamızdan kısmetse onu bitiriceem beklemedeyim
hayırlı ugurlu olsunn kardesım bı kac gundur takılmıyodum goremedım benımde dıkkatımı alpine teyp çekti orjinalde alpine mi cıkıyo teyp bılmedıgımden soruyorumm gercek anlamda yanlıs anlasılmasın .
maşallah araca teyzeden amcadan her kimdense ,araç zaten kendini gösteriyor.Kazasız belasz bu orjinallikte evladiyelik binersin umarım.
Teyzeyi ve aracı iyi bilirim :)her gördüğümde ısrarla şaşırmaya devam ettim :) ve birbün birinin yalvar yakar alacağınıda tahmin ediyordum:)
Hayırlı olsun Allah Kaza Bela Vermesin
ALLAH kaza bela vermesin
Maşşallah çok şanslısınız böyle bir type-r zor bulunur
sıkıntı yok dostum ben zaten neyse onu herzaman söylerim gizlimiz saklımız yok evet haklısın bende oem panjurdan yanayım daha güzel duruyor hatta isteyen olursada degiştirmeyi düşünüyorum..
2 saat önce konuştum teyzeyle sagolsun 2 3 günde bir hal hatır olduk artık çok iyi bi insan yine konuştuk ne dedi biliyormusunuz selimcim gebzede wolksvagen bayi varmı diye sordu hayırdır dedim polo 4 kapı gti alıcaz dedi burda hiçbir bayide bulamadık şuan dedi 4 arkadaş beraberdik resmen yarıldık gülmekten başkada bişey demiyorum aynen böyle bunun şakası yalanı olmaz teyze ve amca seviyo demekki bu arabaları zevk ve birazda para meselesi saygı duymak lazım allah böyle teyze amcaları başımızdan eksik etmesin....
aracının maşaallah ı var Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun
Şaka gibi ya :D kazasız, belasız binmek nasip olsun :)
Rabbim Kazadan Beladan Korusun İnşallah Kitap Gibi Maşallah . Adınıza Çok sevindim