Sagolun arkadaslar...!
Printable View
Sagolun arkadaslar...!
masallah selim ALLAH utandırmasın güle güle binmeyi nasip etsin ....
maşalah valla çok iyimiş araç kazasız belasız
Süper Allah kaza bela Vermesin Mükemmel
Kazasız Belasız İnşallah :icon_tup:
5-6 sene sonra bir polo gti almayı düşünüyorum XD
Maşallah maşallah..Allah kazalardan belalardan korusun..mükemmel..
Hayırlı olsun dostum, kazasız belasız bınesın.
Maşallah :) Teyze Gazlıyomuymuş :d
Başgan gozunu seveyım,1 haftaya yakındır angaradayım eksi 12 13 15 lerde agzım burnum sırtım börüm dondu yemin ederim,ama bütün soğugu bir kenara bırak şu fotolar ısıttı beni bak yine söylüyom gotun kafan oynamasın akıllı ol döğerim bak bebelere veripde ayarımızı bozma gardaşım ,bu güne gün angaralıyık keserim yemen ediyom akıllı ol gardaşım :D :D
Selim en içten dileklerimle söylüyorum sen en iyisine layıksın ALLAH daha iyilerini nasip etsin inşallah,şantiyeye sabah 6buçuk da gidiyoruz,akşam 7 de çıkıyoruz net yok mahrumiyet bölgesendiyiz bu kadar sayfa gelmiş geçmiş yazamadım hakkını helal et gardaşım :)
Vay gardasim benim senin varlığın yeter mesafeler bizi ayırmaz merak etme en fazla git gel 2 depo benzine bakar kanka anında yanında olurum yani sıkıntı yapma önce is kanka... Dileklerin için sagol kanka allahım sana 20 binde teyzeden s2000 nasip etsin ins... :icon_tup:
maşallah kardeşim,hayırlı olsun.Kazasız,belasız kullan.
bende vtek alırken aynı şeyleri yaşamıştım,ayrı bir keyifli oluyor :) kimsenin zoruna gitmesin kader kısmet bu işler;)
Allah güle güle binmeyi gazlamayı nasip etsin. Gercekten aracın cok hoş :)
maşallah :)
Allah kaza bela vermesin ,hergün ilk günkü heyecanınızla binersiniz ins. Maşallah :)
Maşallah diyorum. Aranıpta bulunamıyacak nadir ep3 lerden. Allah kaza bela vermesin.
maşallah gerçekten çok güzel ve temiz araç almışsınız :) kazasız belasız sürüşler
Allah kaza bela vermesin nazarlardan saklısın bu arada teyzemizin polo gti ın içinden foto istiyoruz yarın çekersin artık böle dedem nenem nieolmadı benimhiç:)