çok cici maşallah rabbim kazasız belasız keyifli sürüşler versin :))
Printable View
çok cici maşallah rabbim kazasız belasız keyifli sürüşler versin :))
Bu aracın R numarası ne acaba?
hay masallah hyrlı ugurlu olsun :)
Sagolun.. Arkadaslar...!
Masallahh..
hey MAŞALLAH kaza bela uzak olsun
Dört gözle ilanı bekliyorum, galiba vazgeçildi satmaktan.
araç adapazarına satıldı ilan bile verilmeden hemde bu işlerin içinde olan ve anlayan güzel bir abimiz olan PAŞA DEMİRe satılmıştır..kendisine hayırlı uğurlu olsun....
ayıptır sorması kaça gıttı
selim 50 binden aşağı kesinlikle vermeyeceğini net bilitorum.ama PAŞA abinin hatrına ufak bişeyler oldu kıramadı verdi..kesin ve net rakamı selim söler zaten ...
hayırlı olsun. çok çabuk satılmış...
Sahibinden link koyulmus demir tarafından 48 lira
vay be icim gitti:)), kazasiz belasiz...
bir aydır kapısında yatıyorum teyzenin diyince; binmek için yatıyorsundur diye düşünmüştüm...10 gün binmek içinmiş...
hayırlısı olsun ne diyelim...karlı olmuşa benziyor...
polemik olsun diye yazmıyorum...kimse cevap vermek zorunda değil...
Polimiklik bişey yok yaziym sana dostum evet bir ay kapısında yattım ben böyle boncuklar gördüğüm zaman dayanamıyorum bı sekilde alıyorum binici olsam 5 sene binerdim bu araca kesinlikle satmam ama maalesef galericiyim biyere kadar tutabiliyorum dönebilmek için.. Evet Allah bereket versin karlı oldu 1 ay yattığıma değdi önemli olan para değil o aracı benim almam ve satmam bahçelerim meshurdur benim millet bk atıyor ama onlar sicacik evinde veya is yerinde otururken ben sokaklarda böyle arabalar araştırıyorum helal olsun diyceklerine kötülüyor iste bazı arkadaslar derler ya çalış seninde olur saygılar iyi geceler dostum