bence folyo daha güzel, belki beyaz arabaları sevmediğim içinde hoşuma gitmiş olabilir,ayrıca gri janttanda nefret ederim siyah yerinde bir karar olmuşmaşallah kazasız belasız işallah
bence folyo daha güzel, belki beyaz arabaları sevmediğim içinde hoşuma gitmiş olabilir,ayrıca gri janttanda nefret ederim siyah yerinde bir karar olmuşmaşallah kazasız belasız işallah
maşallah iyiymiş.. Hiç okulda görmedim ben bu aracı getirmiyormusun?
maşallah beyazkende güzelmiş bu halide güzel allah kaza bela vermesin daha iyi resimler bekliyoruz![]()
Peugeot Sport
arabana maşallah bocuk gibi ama arkadaşların dediğine katılıyorum beyaz hali mükemmel ama gri de kötü değil
Tesekkurler butun yorumlar icinhergun okuldaim aslinda ama otoparklar farkliusa o yuzden gormuyor olabilirsin bugunde okuldaim
![]()
maşallah süphanallah çok iyiymiş...ama keşke rengi beyaz kalsaydı...bu halide kötü değil ama beyaz ne bilim daha bi hoşuma gitti benim...kazasız belasız...
aracın rengi çok hoş olmuş kendini daha çok gösteriyor ama keşke fırtına mavisi alsaymışsınız , hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
İki halide güzelmiş maşallah kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)