bence folyo daha güzel, belki beyaz arabaları sevmediğim içinde hoşuma gitmiş olabilir,ayrıca gri janttanda nefret ederim siyah yerinde bir karar olmuş :) maşallah kazasız belasız işallah
Printable View
bence folyo daha güzel, belki beyaz arabaları sevmediğim içinde hoşuma gitmiş olabilir,ayrıca gri janttanda nefret ederim siyah yerinde bir karar olmuş :) maşallah kazasız belasız işallah
yılda abilerin işyerinde yapılmıs heralde mütişş kazasız belasız.
maşallah iyiymiş.. Hiç okulda görmedim ben bu aracı getirmiyormusun?
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
maşallah beyazkende güzelmiş bu halide güzel allah kaza bela vermesin daha iyi resimler bekliyoruz:)
Beyazdan daha hoş durmuş.Ağır başlı ve yoldan çekilin tarzında olmuş.
arabana maşallah bocuk gibi ama arkadaşların dediğine katılıyorum beyaz hali mükemmel ama gri de kötü değil
maşallah kazasız belasız sürüşler
maşallah fişek gibi duruyor :D kazasız belasız...
Renk gayet başarılı olmuş ben burdayım diyor..
Kazasız belasız...
Tesekkurler butun yorumlar icin:) hergun okuldaim aslinda ama otoparklar farkliusa o yuzden gormuyor olabilirsin bugunde okuldaim;)
maşallah süphanallah çok iyiymiş...ama keşke rengi beyaz kalsaydı...bu halide kötü değil ama beyaz ne bilim daha bi hoşuma gitti benim...kazasız belasız...
Şu jantları bi ben mi beğenmiyorum? Araç on numara kazasız belasız kullanman dileğiyle :)
aracın rengi çok hoş olmuş kendini daha çok gösteriyor ama keşke fırtına mavisi alsaymışsınız , hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Hergün görüyorum otoparkın sol arka kısmında:) maşallahı var.
maşallah kazasız belasız
gerçekten çok farklı olmuş kaplamayla..piano black jantlar ayrı hava kartmış.
İki halide güzelmiş maşallah kazasız belasız :)
muhteşem ötesi duruyor allah kaza bela vermesin