Maşallah.
Allah kaza bela vermesin gayet iyi olmuş..
İyi gunlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
Maşallah.
Allah kaza bela vermesin gayet iyi olmuş..
İyi gunlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
mat füme haliyle daha sert olmuş gayet hoş. ufak tefek ekleme/düzenlemeyle daha da sert olur tadundan da binilmez herhalde![]()
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
maşallah kaplama süper olmuş. aracın değerleride süperallah kaza bela vermesin. başka fotolarını bekliyorum
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
maşallah güzel cihaz. kazasız belasız. 100-200 ne kadar geliştirebiinyor ? R da?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Bizde sizi gorduk giriceksiniz zannettik dukkana ama girmedinz, bnm arabayi almak istediim renk sizinkiydi ama kismet olmadi, bu yuzden mat fumeye kaplattim bnde o renkte alamadiim icin icime oturmustu... Bende nisandan beri kullaniyorum cidden cok rahat we kullanisli bir arac bnde cok memnunum ozellikle az yakit tuketimi konusunda...
Masallah allah nazarlardan saklasin cok guzel gozukuyor
Kazasiz belasiz...
o geceki sorun cozuldumu?
cuma yine deneme olursa R32 ile gelicem test etmis oluruz
"Wagen"thusiast
O geceki sorunun hava filitresinden oldugunu dusunuyoruz serviste baya bi kontrolden gecirdik hicbir sey bulamadik o yuzden hawa filitresini duzelttik, daha deneme yapmadik ama duzelmis gibi gozukuyor su anda, bn cuma toplanilirsada gelemicem bu hafta cunku arabamin haldex`i degisicek sonrada yazilim upgrade edilicek yani anca 2 cuma sonraya katilabilicem bn:S ama r32 ile denemeyi cok isterim arabamir32 de neler var??
25.03.2012`de PHOTOWORKS sayesinde arabamin birkac fotografini cektik
Melih Oguzhan ve Hayri`ye cok tesekkurler, bence coookk guzel bir is cikartmislar benim baya hosuma gitti, o gun biras usuduk baya bi aciktik ama ben tam anlamiyla degdigini dusunuyorumSizlerinde olumlu olumsuz yorumlarini bekliyorum, ii seyirler
...
Uploaded with ImageShack.us
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)