Maşallah.
Allah kaza bela vermesin gayet iyi olmuş..
İyi gunlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
Printable View
Maşallah.
Allah kaza bela vermesin gayet iyi olmuş..
İyi gunlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
kaplamayla 10 numara 5 yıldız olmuş ;)
mat füme haliyle daha sert olmuş gayet hoş. ufak tefek ekleme/düzenlemeyle daha da sert olur tadundan da binilmez herhalde :D
maşallah kaplama süper olmuş. aracın değerleride süper :) allah kaza bela vermesin. başka fotolarını bekliyorum
kaplama çok güzel olmuş maşallah
maşallah güzel cihaz. kazasız belasız. 100-200 ne kadar geliştirebiinyor ? R da?
Acikcasi pek bir bilgim yok, bu degerler bizede supriz oldu cunku, ozellikle 0-100 degerleri. benim aracim stage 2 kiwaminda stage 4 lere kadar cikarilabildiini biliyorum dsg ye zarar wermeden ama heralde 10 saniyenn altina rahatlikla indirilebilir stage arttirdikca.
Bizde sizi gorduk giriceksiniz zannettik dukkana ama girmedinz, bnm arabayi almak istediim renk sizinkiydi ama kismet olmadi, bu yuzden mat fumeye kaplattim bnde o renkte alamadiim icin icime oturmustu:)... Bende nisandan beri kullaniyorum cidden cok rahat we kullanisli bir arac bnde cok memnunum ozellikle az yakit tuketimi konusunda...
Masallah allah nazarlardan saklasin cok guzel gozukuyor:)
Kazasiz belasiz...
o geceki sorun cozuldumu?
cuma yine deneme olursa R32 ile gelicem test etmis oluruz
O geceki sorunun hava filitresinden oldugunu dusunuyoruz serviste baya bi kontrolden gecirdik hicbir sey bulamadik o yuzden hawa filitresini duzelttik, daha deneme yapmadik ama duzelmis gibi gozukuyor su anda, bn cuma toplanilirsada gelemicem bu hafta cunku arabamin haldex`i degisicek sonrada yazilim upgrade edilicek yani anca 2 cuma sonraya katilabilicem bn:S ama r32 ile denemeyi cok isterim arabami:) r32 de neler var??
Maşşalah..Okulda görmüştüm :)
Maşallah, renk çok hoş. Kazasız belasız kullanmalar.
25.03.2012`de PHOTOWORKS sayesinde arabamin birkac fotografini cektik:):)
Melih Oguzhan ve Hayri`ye cok tesekkurler, bence coookk guzel bir is cikartmislar benim baya hosuma gitti, o gun biras usuduk baya bi aciktik ama ben tam anlamiyla degdigini dusunuyorum:):):) Sizlerinde olumlu olumsuz yorumlarini bekliyorum, ii seyirler;)...
test........