maşallah rengı cok guzel
maşallah rengı cok guzel
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Bu sınıfta en çok hoşuma giden araç cidden hem dış tasarım hem iç tasarım.
Renk seçimin çok güzel , hayırlı olsun
Teşekkür ederim arkadaşlar....
Şu anda Türkiye de bütün araçlar pahalı... C sınıfı araç parasına B sınıfı araç alıyorsunuz şimdi.... C sınıfı aracıda D sınıfı araç parasına... Yeni düzen malesef bu... Ama rakiplerine göre fiyat / fayda endeksine göre iyi... Ben 42 bin e aldım bu aracı, o fiyata B sınıfında bu dolulukta başka biri araç yok...![]()
Seat Leon 1.6 TDI DSG 185 hp...
Instagram: jb_tdifr
renk olayı bitirmiş bence ALLAH kaza bela göstermesin
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
maşallah bu aralar cok hosuma gidiyor bu araç. yanliz fiyati biraz yüksek , o yüzden yanaşamiyorum..
kazasiz belasız inşallah..
maşallah 90hp olup 108hp çıkan bi rio duymuştum sanırım sizin araba renk onnumara maşallah![]()
Fren sistemi güzel olmuşmu değişmişmi yani bu araclarda fren sıkıntılı. frene basınca g.t başı fırlatıyor. eski kasada bu yeni kasada nasıl bilmiyorum.
DRİLL
Dr.Ecu
ben de galeride inceledim c.tesi günü, çok hoşuma gitti. (jantlar ve klima alt tuşları hariç)
ledli stoplara bayıldım ama![]()
Maşallah öncelikle bu sınıfta en çok beğendiğim araçlardan oldu Rio, plazada incelemiştim
Paşaoğlu eğer dyno çarpanları düzeltmediyse 1.36 yerine 1.4 le çarpıyordu KW>HP ye çevirirken. 102 bg çıkmış ama düzgün hesaba göre, yine iyi benceKazasız belasız kullanın
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)